Μαίρη Βιδάλη : Ο άντρας μου δεν με άφηνε να βάφομαι, να φοράω τακούνια και να μιλάω σε ηθοποιούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συνέντευξη στο "Πρωινό" του Mega

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη μιλώντας στην εκπομπή του Mega, "Πρωινό".

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που ήθελε και να γίνει ηθοποιός. Η αστική οικογένεια της, την μεγάλωσε κάνοντας της όλα τα χατήρια καθώς ήταν μοναχοπαίδι,  όπως είπε μέχρι τα 18. Τότε ήταν που η Μαίρη Βιδάλη ανακοίνωσε την απόφαση της να γίνει ηθοποιός, και η αντίδραση της οικογένειας είναι βίαιη.

«Οι γονείς μου μου έκαναν όλα τα χατίρια μέχρι τα 18 που ήρθε η στιγμή να μην κάνω αυτό που ήθελε η μητέρα μου» είπε συγκεκριμένα, «Οι γονείς μου με κλείδωναν στο σπίτι επειδή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκαναν απειλητικά τηλεφωνήματα στους δασκάλους μου και μετά στους σκηνοθέτες. Ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση" συνέχισε.

Η Μαίρη Βιδάλη είπε στην εκπομπή ότι προσπάθησε να γλυτώσει από αυτή την άσχημη κατάσταση με μια λανθασμένη κίνηση: Ένα βιατικό γάμο που έφερε νέα προβλήματα και νέα καταπίεση στη ζωή της και έληξε άδοξα και γρήγορα.

"η διέξοδος που βρήκα ήταν επίσης λανθασμένη, έκανα αμέσως έναν γάμο, με έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που θαύμαζα. Ο σύζυγός μου ήταν πολύ αυστηρός, "μη βαφτείς, μη ντυθείς, μη βάλεις τακούνια, μη μιλάς σε ηθοποιούς" ενώ ήταν και ο ίδιος ο ηθοποιός. Μόλις γέννησα το παιδί, πήρα αμέσως διαζύγιο», εξομολογήθηκε η Μαίρη Βιδάλη.

Η ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή της στα καλλιστεία που ήταν μια απόφαση που πήρε για να δει "πως γράφει" στην κάμερα, και την μεγάλη επιτυχία να βγει τρίτη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ