Πόσο ακραίο !!! Η σκυλίτσα έφτασε στον θάνατο γιατί το αφεντικό έβαψε μωβ τα μαλάκια της (ΦΩΤΟ)

Το άκρον άωτον της ανευθυνότητας και της ανοησίας Ό

Όσο μας εξοργίζουν οι απάνθρωποι που βασανίζουν και θανατώνουν αδέσποτα ζώα τόσο κι ίσως ακόμα περισσότερο μας εξοργίζουν και οι ανεύθυνοι και ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες ζώων, που ανοησία, ή ματαιοδοξία, συμπεριφέρονται στα κατοικίδια τους σαν να είναι αντικείμενα που τους ανήκουν και νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν μαζί τους αδιαφορώντας για τις βλάβες που θα τους προξενήσουν.

Μια μικρή σκυλίτσα παρ' ολίγο να πεθάνει γιατί ο "ευφυής" ιδιοκτήτης της, σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάψει τα μαλλάκια της μωβ με βαφή μαλλιών που προορίζεται για ανθρώπους.

Η Βάιολετ που μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, ακόμα προσπαθεί να συνέλθει ύστερα από τρεις μήνες όπως αναφέρει η Daily Mail αφού εξαιτίας της βαφής έπαθε σοβαρά χημικά εγκαύματα που λίγο έλειψε να την αφήσουν τυφλή.

The extent of the dog's injuries were not realized until her coat was shaved, revealing her skin had started to peel off

Την σοβαρότητα των τραυμάτων της Βάιολετ ανέφερε σε μια ανάρτησή της στο Facebook η ομάδα  Pinellas County Animal Services που περιγράφει την τραυματική εμπειρία του σκύλου ως «μια ιστορία προσοχής, τρομερού πόνου και απίστευτης αγάπης και δύναμης.»


 

«Τα μάτια της Βάιολετ ήταν πρησμένα και τα εγκαύματα της εμφανή. Ήταν λυπημένη και αδιάφορη. Της δώσαμε υγρά, φάρμακα και την πλύναμε όσο πιο απαλά γινόταν για να βγάλουμε την χημική μπογιά από πάνω της», ανέφερε η ανάρτηση. Τρεις μήνες αργότερα και μετά από πολλά φάρμακα, πόνο, αντιβιοκτικά, θεραπείες, άγρυπνες νύχτες και μεγάλη ανησυχία οι κτηνίατροι βρήκαν την χρυσή τομή.

«Η Βάιολετ μας έδειχνε τι να κάνουμε. Στην αρχή με χαμηλούς ήχους που δεν ήταν καν γάβγισμα και στην πορεία βρήκε την φωνή της. Άρχισε να περπατάει και να τριγυρίζει στα διάφορα γραφεία. Φυσικά, ένας κτηνίατρος ήταν πάντα στο πλευρό της», αναφέρει η ανάρτηση. «Ακόμα ανησυχούμε για αυτή. Μήπως η τύφλωσή της είναι μόνιμη. Μήπως δημιουργεί κάποια φλεγμονή; Θα ξαναβγεί το τρίχωμά της; Ωστόσο, όταν βγάλαμε τους τελευταίους επιδέσμους είδαμε ότι ήταν καλά και εξακολουθούσε να έχει την δική της μοναδική ομορφιά», συνεχίζει η ανάρτηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ