46χρονη άφησε την 16χρονη θετή κόρη της να πεθάνει από την πείνα- Άλλα 4 παιδιά σε κίνδυνο

Η άτυχη 16χρονη, που πέθανε τον Οκτώβριο του 2016, ζύγισε μόλις 38 κιλά.

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της αποκαλύπτουν την αλήθεια. Το σώμα της ήταν μέσα στα αίματα και τις γρατζουνιές αφού λιμοκτόνησε και εγκαταλείφθηκε να πεθάνει στο πάτωμα από τη θετή της μητέρα.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η 43χρονη Nicole Finn κρατούσε τη Natalie και τα αδέρφια της Mikayla και Jaden κλειδωμένους σε ένα βρώμικο δωμάτιο χωρίς έπιπλα.

Δεν τους έδινε φαγητό συχνά για μήνες και συχνά σκαρφάλωναν σε παράθυρο του σπιτιού για να αναζητήσουν φαγητό από τους γείτονες.

Τα αδέρφια της Mikayla και Jaden κινδύνευαν επίσης να πεθάνουν από την πείνα. Χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να αναρρώσουν μετά τον θάνατο της Natalie από ανακοπή καρδιάς.

Πέθανε από ασιτία
Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η μητέρα πέντε παιδιών έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ζώα της παρά για τα παιδιά της, όπως αναφέρει το Metro.

Η Mikayla κατέθεσε στο δικαστήριο πως έπινε από μια τουαλέτα επειδή ήταν τόσο διψασμένη και πως η αδερφή της Natalie δεν είχε σχεδόν καθόλου λίπος όταν πέθανε.

«Δεν μπορώ να ανοίξω το παράθυρο. Η μητέρα το σφράγισε» έγραφε σε σημείωμα ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.
Η δικαστής Karen Romano χαρακτήρισε ασυγχώρητες της πράξεις της Nicole Finn και διέταξε να μην έρθει ποτέ σε επαφή με τα υιοθετημένα παιδιά της.

Καταδικάστηκε σε 3 φορές ισόβια την Παρασκευή. Τον περασμένο μήνα κρίθηκε ένοχη για δολοφονία πρώτου βαθμού και τρεις κατηγορίες απαγωγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ