Νεαρή δημοσιογράφος των FT ντύθηκε σέξι & ξεσκέπασε τα όργια 300 καθωσπρέπει κυρίων της φιλανθρωπίας

130 call girls, υποχρεωτικά ντυμένα με σέξι φορέματα και εσώρουχα, δέχονταν κάθε είδους παρενοχλήσεις έναντι 175 στερλινών...

Την προσωπική της εμπειρία κατέγραψε η δημοσιογράφος των Financial Times, Μάντισον Μάριατζ από όσα είδε και βίωσε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μαζί με συνάδελφό της κατάφεραν να εισέλθουν κρυφά σε φιλανθρωπική εκδήλωση της αριστοκρατικής λέσχης κυρίων Presidents Club.

"Είναι κάτι απερίγραπτο, η φασαρία ήταν απίστευτη, υπήρχε μια τεράστια ποσότητα τεστοστερόνης σε εκείνο το δωμάτιο, όλοι βρίσκονταν σε υπερδιέγερη" αναφέρει μέσα σε όλα στους FT.

"Tουλάχιστον 130 ψηλές, αδύνατες και όμορφες κοπέλες κλήθηκαν να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν τους 360 εκλεκτούς καλεσμένους από τον κόσμο της οικονομίας, των επιχειρήσεων αλλά και της πολιτικής. Έναντι 150 στερλινών έως το τέλος της βραδιάς, συν 25 στερλίνες ακόμα για τα μεταφορικά τους.

Περιγράφοντας λεπτομερώς στο άρθρο της στιγμές που έζησε, η Μάντισον τονίζει πως είχε πληροφορηθεί ότι "οι άνδρες θα μπορούσαν να γίνουν ενοχλητικοί. Με χούφτωσαν περισσότερες από μία φορές όπως και πολλές άλλες κοπέλες. Χέρια κάτω από τη φούστα, στους γοφούς, στους γλουτούς, χέρια γύρω από τη μέση. Μιλούσες με έναν άνδρα και εκείνος ξαφνικά σου άρπαζε το χέρι" αναφέρει

Αξίζει να σημειωθεί πως το γκαλά του Presidents Club διοργανώνεται επί 33 συναπτά έτη ενώ φέτος ο οικοδεσπότης της βραδιάς το παρουσίασε σαν το "λιγότερο πολιτικά ορθό γεγονός της χρονιάς" 

"Ένας τύπος έδειξε το πέος του, ένας άλλος ζήτησε από μια κοπέλα να βγάλει τα εσώρουχά της και να χορέψει πάνω στο τραπέζι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 2018 γίνονται ακόμα αυτά τα πράγματα, είναι συγκλονιστικό. Πολλές περνούσαν καλά, το έβρισκαν διασκεδαστικό. Υπάρχει αλκοόλ, έχει γέλιο, συνάπτονται φιλίες, προσφέρονται ακόμα και θέσεις εργασίας αναφέρει στις περιγραφές η δημοσιογράφος, η οποία όμως τονίζει πως "εάν πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία οι γυναίκες παρευρίσκονται οικειοθελώς, γνωρίζοντας πως θα τις αγγίζουν, θα πρέπει να ξεκαθαρίζεται εξαρχής. Αλλά αυτό δεν συνέβη και πολλές δεν γνώριζαν τι θα συναντήσουν".

Έπειτα από το πλήθος αντιδράσεων από τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, όπως αναφέρει και η SUNτο Presidents Club ανακοίνωσε τη διάλυσή του, δύο νοσοκομεία ανακοίνωσαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν ως δωρεές, ένας επιχειρηματίας που συνεργαζόταν με το υπουργείο Παιδείας αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω της συμμετοχής του στο επίμαχο γκαλά.

Δείτε επίσης όσα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του BBC, η Μάντισον Μάριατζ στο παρακάτω απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ