Η δυναμική Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογείται: "Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, δεν ξέρω πώς μεταφράζεται το δύσκολη..."

Μια υπέροχη καλλιτεχνική χρονιά διανύει η μελαχρινή πρωταγωνίστρια με τον μονόλογο "Αθανασία" να συνεχίζει τη διαδρομή του στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης.

Σε μια από τις επιλεκτικές της συνεντεύξεις, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην Έλγκα Νταϊφά και στο People για τη σχέση της με τα media, τις τηλεοπτικές προτάσεις που χει δεχθεί μαζί με τον σύζυγο της μα και το εντυπωσιακό της ύψος!

Δίνεις σπάνια συνεντεύξεις κι ακόμα σπανιότερα εμφανίζεσαι στην τηλεόραση, δεν είσαι εξοικειωμένη με τη διασημότητα;

Επιλέγω να πηγαίνω σε εκπομπές μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάποια δουλειά. Θα έλεγε κάποιος ότι δεν είμαι καλή καλεσμένη, αφού δεν μου αρέσει να κάνω αυτά που οι παρουσιαστές ζητούν από τους καλεσμένους, ενώ υπάρχουν φορές που δεν μου αρέσει ο τρόπος που με ρωτάνε και τότε δεν απαντάω

Τα ζευγάρια «πουλάνε» τηλεοπτικά, έχουν προτείνει σε εσένα και στον Φάνη Μουρατίδη να κάνετε μαζί εκπομπή;

Έχουμε προτάσεις για σειρές αλλά ευτυχώς για παρουσίαση δεν μας έχουν πλησιάσει. Δεν θα ήθελα και δεν θα μπορούσα να κάνω την παρουσιάστρια, άλλωστε είναι μια δουλειά που δεν την ξέρω.

Στους δημοσιογραφικούς κύκλους σε περιγράφουν ως «ταλαντούχα, αντράκι, ντόμπρα, αλλά και δύσκολη και αυστηρή». Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είσαι με αυτή την εικόνα;

Είμαι αυστηρή πρωτίστως με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους. Δεν ξέρω πώς μεταφράζεται το «δύσκολη», όμως σίγουρα, αν με υποτιμήσεις, στραβώνω. Μου αρέσει η ευγένεια στην κοινωνική συμπεριφορά. Είμαι άνθρωπος του μέτρου.

Το ύψος σου (1,83 μ.) καθόρισε την προσωπικότητά σου, τη συμπεριφορά σου;

Τώρα τελευταία σκεφτόμουν αυτό που λες. Αν ήμουν μικρόσωμη, σίγουρα θα ήμουν διαφορετική, αλλά πάντα στη ζωή μου ήμουν θεωρητική. Αλλιώς με βλέπουν οι άλλοι και αλλιώς βλέπω εγώ τον εαυτό μου. Μου λένε συχνά ότι φαίνομαι σνομπ, ενώ δεν είμαι καθόλου. Από μικρή ξεχώριζα από τους συνομήλικούς μου, ήμουν «η ψηλή», που καθόταν καμπουριασμένη για να «χωράει» κάπου.

Υπήρξε άντρας συμπρωταγωνιστής σου που είπε να μη φορέσεις τακούνι γιατί δεν μπορεί να σε έχει στο πλευρό του;

Επαγγελματικά στην Ελλάδα είναι δύσκολο να είσαι ψηλή γυναίκα ηθοποιός και όταν πρέπει να παίξεις με κάποιον άντρα είναι περιοριστικό. Είναι απόλυτα λογικό κάποιος συνάδελφος να νιώθει άβολα. Δεν μου έχει συμβεί, αλλά δεν το κατηγορώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ