Κι όμως, προσοχή! Αυτά είναι τα 3 + 1 αντικείμενα που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα μα... ρίχνουν τη λίμπιντο

Μπορεί να φαίνονται αθώα, αλλά υπάρχουν τέσσερα αντικείμενα μέσα στον χώρο που μπορούν να τινάξουν τη σεξουαλική σας ζωή στο αέρα.

Η μία μετά την άλλη οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο δεν κάνουν σεξ με την ίδια συχνότητα που κάνουν τα ζευγάρια που δεν έχουν τηλεόραση στο δωμάτιο. Ο λόγος; Εξαιτίας της τα ζευγάρια δεν μιλούν, χάνουν ώρες ύπνου, ενώ δεν τους επιτρέπει να ξεφύγουν από την πραγματικότητα.

Εάν τώρα πήρατε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα και την αντικαταστήσατε με μια άλλη συσκευή όπως το iphone, μην περιμένετε να βελτιωθεί το ρομαντικό σκηνικό. Σύμφωνα δε με έρευνα όταν ο ένας σύντροφος χρησιμοποιεί συχνότερα την τεχνολογία, τότε το έτερο ήμισυ αισθάνεται παραμελημένο και ανασφαλές – δεν είναι και το καλύτερο συναισθηματικό έδαφος για σεξ.

Εννοείται ότι κρεβατοκάμαρα χωρίς κρεβάτι δεν γίνεται, αλλά τι κρεβάτι; Με καλό στρώμα που δεν βουλιάζει και χωρίς επικίνδυνες γωνίες στις άκρες που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς. Επίσης, όπως αναφέρει το vita.gr, είναι απαραίτητα και τα πολλά μαξιλάρια ώστε να διευκολύνεται το ζευγάρι στις διάφορες στάσεις.

Οι χνουδωτές πιζάμες με κάθε λογής ζωάκι, γουρουνάκι και αγελαδίτσα πάνω τους μπορεί να χαρίζουν αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης, σίγουρα όμως δεν τονώνουν την λίμπιντο. Δοκιμάστε κάτι λίγο πιο εφαρμοστό και κολακευτικό για το σώμα σας.