Ζώδια: Κρύο & καιρός για έντονα συναισθήματα! Ας αφεθούμε στον έρωτα με τις προβλέψεις της Άντας Λεούση σύμμαχο μας

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΛΕΩΝ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από που θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα.H Άντα Λεούση προτείνει:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας, είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δε σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καλυτερέψει την ψυχολογία σας και θα αυξήσει τον ερωτισμό σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε.H Άντα Λεούση προτείνει:

ΙΧΘΥΣ: Εντοπίστε τις θετικές και τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε, αξιοποιώντας τις πρώτες και περιορίζοντας τις δεύτερες. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ