Απρόσμενη εξέλιξη σε επέμβαση των Αρχών - Καταζητούμενος από το Νιού Χάμσαϊρ... δάγκωσε σκύλο της αστυνομίας!

Το συμβάν έλαβε χώρα έπειτα από καταγγελία για τον τραυματισμό ενός ανθρώπου από πυρά στην πόλη Μπόσκοουεν και στη διάρκεια επέμβασης των αρχών.

Όπως εξήγησε ο Τζέισον Κίλαρι, αξιωματικός της αστυνομίας στην πόλη Μπόσκοουεν, το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή, όταν οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι, καθώς είχαν λάβει καταγγελία ότι ένας άνθρωπος είχε τραυματιστεί από σφαίρα.

Δύο άνθρωποι μέσα στο σπίτι καταζητούνταν, καθώς τελούταν σε ισχύ εντάλματα σύλληψής τους και προσπάθησαν να διαφύγουν όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους θέσουν υπό κράτηση. Ο Κίλαρι ανέφερε αναλυτικά: "Και οι δύο αντιστάθηκαν στη σύλληψη, ο ένας πρόβαλε πολύ σθεναρή αντίσταση στη σύλληψή του. Δάγκωσε τον σκύλο, ο σκύλος τον δάγκωσε κι αυτός, καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε τέιζερ".

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση εναντίον αστυνομικού σκύλου. Παρά το δάγκωμα που δέχθηκε, ο σκύλος K9 Veda της πολιτειακής αστυνομίας του Νιού Χάμσαϊρ, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αστυνομία, δεν τραυματίστηκε και εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ