Όλες οι προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2018 από τον διάσημο Κώστα Λεφάκη

Το 2018 είναι μια μεταβατική χρονιά που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, τη σχέση σας και την καινούρια πραγματικότητα που εδραιώνεται όλο και περισσότερο.

Είναι η χρονιά που ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ουρανός, αλλάζει ζωδιακή θέση και μετακινείται από τον Κριό στον Ταύρο, ορίζοντας μια καινούρια επταετία στην αέναη διαδρομή του.

Σε αυτήν την χρονική στιγμή και σε συνάρτηση με την μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, ήδη από το τέλος του Δεκεμβρίου 2017, θα αρχίσετε να διευρύνετε σε βάθος τα ψυχολογικά σας προβλήματα και, παράλληλα, να βρίσκετε τρόπους να αξιοποιείτε πρακτικά τα ταλέντα σας, τα οποία για χρόνια είχαν μείνει αναξιοποίητα. 

Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr, φυσικά δεν είναι εύκολο να φτάσετε στους στόχους σας γιατί θα μεσολαβήσουν μερικές ακόμα δυσκολίες, αλλά το 2018 θα συνειδητοποιήσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι θέλετε αλλά και τι μπορείτε! 

Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις. Οι πιέσεις δεν θα λείψουν, αλλά άλλο τόσο θα υπάρχουν και διευκολύνσεις. Η αντιπαράθεση του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία από τον Σκορπιό θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας πορείας. Η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω και η προσέγγισή του προς τον Πλούτωνα που βρίσκεται εκεί,  θα τονίσει ότι πέρασε ο καιρός των ελπίδων και των ονείρων και ήρθε η εποχή της πρακτικής εφαρμογής. 

Εργασία  και αγωνιστικότητα είναι αυτά που θα απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα συμβάλλουν σταδιακά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και ενδιαφέροντα. Πολλοί θα αρχίσετε μια καινούρια εργασία και άλλοι θα αλλάξετε τις συνθήκες στην  υπάρχουσα εργασία. Μια προαγωγή, μια μετάθεση ή ένα καινούριο αντικείμενο εργασίας συνεπάγονται περισσότερες ευθύνες και καλύτερη οργάνωση.

 Ξεπεράστε τη συνήθεια να μιλάτε και να σκέφτεστε πολύ σε επίπεδο θεωρητικό και προσπαθήστε να γίνετε πρακτικοί, αποφασιστικοί και καλοί συνεργάτες με εκείνους που θα συμβάλλουν στη δική σας προκοπή. 

Οικονομικά προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις όταν διαχειρίζεστε χρήματα, ή εξοφλείτε λογαριασμούς. Συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές της δοκιμασίας.

Ο τομέας αυτός έχει δύο όψεις. Τις περιόδους της προσφοράς, αλλά και τις περιόδους της ρήξης ή των αντιθέσεων. Υπεύθυνες γι αυτό θα είναι οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου, οι οποίες αναπόφευκτα θα εκθέσουν σε κίνδυνο τόσο τις αισθηματικές, όσο και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι τόσο η δική σας συμπεριφορά που θα το προκαλέσει, όσο τα αιφνίδια γεγονότα και τα διάφορα περιστατικά στη ζωή των άλλων.  

Ότι και αν συμβεί φανείτε ψύχραιμοι! Σαφώς θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα από το πείσμα και την προσκόλληση σε ιδέες και σε συνήθειες που δεν σας συμφέρουν. Βλέπετε, ο Ουρανός στον Ταύρο σας υποχρεώνει να μάθετε να λέτε όχι όταν δεν θέλετε, αλλά και όταν αποφασίζετε να επιτύχετε κάτι ή να κατακτήσετε κάποιον και να «πληρώσετε» κυριολεκτικά και μεταφορικά, ότι συνεπάγεται αυτό.

Με δυο λόγια το 2018 είναι μια χρονιά σύνθετης εμπειρίας, προωθητική σε νέες ιδέες και αγωνιστική σε κατακτήσεις. Οι δυσκολίες θα κάμπτονται μόνο αφού θα έχουν επιτευχθεί οι στόχοι, είτε ξαφνικά και τυχερά, είτε ύστερα από ουσιαστική προσπάθεια και υποστήριξη από τους κατάλληλους παράγοντες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ