Η Ναόμι Κάμπελ σε ένα υπέροχο εξώφυλλο με μαύρο νυφικό από φιδίσιο δέρμα του μοναδικού Αζεντίν Αλαϊά (ΦΩΤΟ)

΄Μια από τις μεγάλες στιγμές της καριέρας της

Ο Αζεντίν Αλαϊά ήταν ένας από τους εμβληματικότερους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο. Με τα υπέροχα και πολύ ιδιαίτερα ρούχα του αποθέωσε όσο κανείς τη γυναικεία σιλουέτα.

Για τη μαεστρία με την οποία τα ρούχα του αγκαλιάζαν την γυναικεία φιγούρα ονομάστηκε "βασιλιάς της μόδας". Ο βασιλιάς της μόδας, ήταν αυτός που έκανε τη Ναόμι Κάμπελ τη 'βασίλισσα της πασαρέλας".

Συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια και η Ναόμι τον αποκαλούσε "Papa" γιατί ήταν αυτός που που όταν την γνώρισε στα πρώτα της βήματα , την βοήθησε να δημιουργήσει αυτό που είναι σήμερα.

Η "μαύρη γαζέλα" δημοσίευσε στο λογιαριασμό της στο instagram ένα υπέροχο εξώφυλλο του περιοδικού Love. Όπως σημειώνει στο σχόλιο το εξώφυλλο αυτό, έχει διπλή συναισθηματική αξία για εκείνη, όχι μόνο γιατί φοράει μία φανταστική δημιουργία του αγαπημένου της "Papa" αλλά γιατί το εξαίσιο μαύρο φόρεμα από φιδίσιο δέρμα, είναι το νυφικό που είχε σχεδιάσει ο Αζεντίν Αλαϊά για την αρχισυντάκτρια του περιοδικού Love, Katie Eleanor Grand και εκείνη το έδωσε στην Ναόμι για τη φωτογράφηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ