"Έφυγε" στα 37 της χρόνια η εικαστικός Εστία Ζαφειράκη - Βρέθηκε νεκρή μετά από 20 μέρες στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη

Στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, βρέθηκε νεκρή η 37χρονη Ελληνίδα εικαστικός.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν κάνει γνωστή την αιτία του θανάτου της Εστίας Ζαφειράκη, ωστόσο δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κάποιας επίθεσης, γεγονός που συμβάλει στην πιθανότητα να υπέκυψε λόγω κάποιας ασθένειας.

Η Εστία Ζαφειράκη, η οποία είχε εργαστεί ως επικοινωνιολόγος, διέμενε μόνη της στη Νέα Υόρκη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να μην μένει στην πόλη κάποιος στενός συγγενής της. Οι Αρχές επικοινώνησαν με τους συγγενείς της στην Κρήτη, ενημερώνοντας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας τις αδερφές της, Ρούλα και Γεωργία Ζαφειράκη.

Όπως αναφέρει το ekriti, η Ζαφειράκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1980, έμενε στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν ως εικαστικός καλλιτέχνης. Ανάμεσα στις εταιρείες για τις οποίες είχε εργαστεί ήταν η Alma Bank και η Ενωση Ελληνοαμερικανίδων Επαγγελματιών (AGAPW), σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.

Ο Εθνικός Κήρυκας επικοινώνησε με την Alma Bank και ζήτησε το σχόλιο του Πάνου Στόγιογλου , ανώτερου τραπεζικού υπαλλήλου της SVP, ο οποίος δήλωσε πως την έχει συναντήσει μόνο μία φορά και πως νιώθει ξαφνιασμένος από τον θάνατο μιας τόσο νέας γυναίκας.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα στο coroflot.com, αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και Γραφιστικού Σχεδίουτου διάσημου Pratt Institute, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ενώ προηγουμένως είχε αποφοιτήσει από το Κολέγιο Βακαλόστην Αθήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ