Πως αυτή η 30χρονη αποφάσισε να γεννήσει ενώ ήξερε ότι το μωρό θα πεθάνει στον τοκετό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια πράξη αξιέπαινη αν μη τι άλλο προχώρησε η 30χρονη γυναίκα, η οποία γνώριζε πως το βρέφος που κυοφορούσε ήταν άρρωστο.

Στις 20 εβδομάδες κύησης, όταν έκανε έναν υπέρηχο, η Hayley Martin ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως το κορίτσι που κυοφορούσε  θα πέθαινε στη διάρκεια της γέννας ή λίγες στιγμές αργότερα.  

Εκείνη, ωστόσο, βρήκε την ψυχική δύναμη, αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά την εγκυμοσύνη της με στόχο να δωρίσει τα όργανά του. Ειδικότερα, το βρέφος είχε διαγνωστεί με το Σύνδρομο Potter, το οποίο επηρεάζει την ανάπτυξη των νεφρών λόγω της έλλειψης υγρού στην μήτρα.

 

 

Όπως αναφέρει η 30χρονη γυναίκα και ο σύζυγος της στην Daily Mail, όταν όμως το κοριτσάκι τους γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου, ήταν πολύ μικρή σε μέγεθος για να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε από τα όργανά της.

"Αυτά ήταν τα καλύτερα 96 λεπτά της ζωή μας" παραδέχεται το ζευγάρι για την απρόσμενη αυτήν εξέλιξη. Σε αυτό το διάστημα, η μικρούλα φέρεται να έκλαψε, να κουνήθηκε και να κράτησε το δάχτυλο της μητέρας της

"Όταν διαπιστώσαμε πως της λείπουν 55 γραμμάρια νιώσαμε συντετριμμένοι. Δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που συνεχίσαμε την εγκυμοσύνη αλλά θα ήταν υπέροχο να μπορούσε να είχε βοηθήσει ένα άλλο παιδί. Σχεδιάζω να δωρίσω έναν νεφρό προς τιμήν της", δήλωσε η μητέρα της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ