Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τρυφερή εξομολόγηση από την καλλονή Ράνια Τζίμα: "Είμαι ενοχική όπως όλες οι μαμάδες - Πλέον δεν υπάρχουν ιδανικές δουλειές και ωράρια"

Μια υπέροχη περίοδο διανύει τους τελετυταίους μήνες η πανέμορφη δημοσιογράφος που κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα που απέκτησε με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Μιλώντας στην Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής "Alpha ρεπορτάζ" εξομολογήθηκε για την κόρη και την καθημερινότητά της.

"Είμαι ενοχική, όπως όλες οι μαμάδες. Έχω, όμως, καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς. Αν δεν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και ζεις από τη δουλειά σου, όπως εγώ και ο Γαβριήλ, δεν υπάρχει σίγουρα άλλος δρόμος. Πλέον δεν υπάρχουν ιδανικές δουλειές και ωράρια" ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα.

«Ένα μωράκι 16 μηνών μπορεί πραγματικά να σου μάθει πολλά πράγματα. Το σημαντικότερο που έχω κερδίσει από το παιδί μου είναι η άδολη αγάπη. Αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Πιο καθαρό και ηθικό. Η Ελένη με έχει μάθει να προβλέπω… Να είμαι πάντα ένα ή δύο βήματα μπροστά στη σκέψη μου. Γονιός σημαίνει πάνω από όλα προβλέπω. Επίσης με έμαθε να μην είμαι εγωίστρια – που είμαι από τη φύση μου. Τα παιδιά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος για το παιδί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ