Όταν η Ναόμι Κάμπελ φορούσε Αζεντίν Αλαϊά και τα σκίτσα τα έκανε ο μέγας Thierry Perez (BINTEO)

Ενα υπέροχο βίντεο

Η "μαύρη γαζέλα" ή κατά κόσμο Ναόμι Κάμπελ έχει γράψει ιστορία στη βιομηχανία της μόδας. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου είτε πρόκειται για σχεδιαστές είτε για φωτογράφους

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο, που της ξυπνά "ωραίες αναμνήσεις" όπως σημειώνει η ίδια. Στο βίντεο η πανέμορφη Ναόμι φοράει δημιουργίες του εμβληματικού σχεδιαστή που ύμνησε όσο κανείς τη γυναικεία φιγούρα Αζεντίν Αλαϊά .

Την εικονογράφηση , τα σκίτσα της Ναόμι με τις δημιουργίες του Αλαϊά έκανε ο μέγας Thierry Perez. Ο Perez, είναι ένας από τους πιο διάσημους σκιτσογράφους στο χώρο της μόδας. σπούδασε ζωγραφική στο Ecole Superieure d'Art Moderne, στο Παρίσι. Οι σπουδές του διακόπηκαν όταν ο Ζαν Πωλ Γκωτιέ του ζήτησε να εικονογραφήσει μια συλλογή του. Ο Perez εργάστηκε αποκλειστικά για το Gaultier μέχρι το 1991 μετατρέποντας τις ιδέες του μετρ σε οπτική πραγματικότητα με τα ερωτικά και πρωτοποριακά του σχέδια.

Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα και εργάστηκε για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας όπως η ιταλική Vogue κάνοντας εικονογραφήσεις που έμειναν στην ιστορία. Στη διάρκεια της καριέρας του ο Perez, συνεργάστηκε με μεγάλους σχεδιαστές μόδας ανάμεσα στους οποίους και ο εμβληματικός Αζεντίν Αλαϊά .

 

 

#tributetopapa @azzedinealaiaofficial by @thierryperez22 the memories this brings back ah man !! Bless you I love you Thierry ❤️❤️❤️?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις

 

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο που δημοσίευσε η Ναόμι Κάμπελ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Perez, για τις όμορφες αναμνήσεις και την εκπληκτική εικονογράφηση που φέρνει ξανά στη μνήμη της τον μεγάλο Αζεντίν Αλαϊά .

Ο Αζεντίν Αλαϊά, ήταν από τους πρώτους διάσημους σχεδιαστές με τους οποίους συνεργάστηκε η Ναόμι Κάμπελ. Ήταν μόλις 16 ετών όταν τον πρωτοσυνάντησε στα πρώτα της βήματα σαν μοντέλο. Είναι ο σχειδαστής που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα της και την βοήθησε να γίνει το super model που είναι μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ