Γιατί δεν πρέπει να πίνετε ποτέ καφέ στο αεροπλάνο; - Ο λόγος θα σας κάνει να αηδιάσετε

Σύμφωνα με όσα λέει μια αεροσυνοδός

Είστε κι εσείς από αυτούς που ένα καφεδάκι την ώρα της πτήσης το θέλουν; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Μια αεροσυνοδός με το όνομα Betty, πιστεύει ότι πρέπει να... αναθεωρήσουμε αυτή τη συνήθεια. 

Γιατί; Η αεροσυνοδός που για προφανείς λόγους επέλεξε να παραμείνει ανώνυμη, ανέφερε ότι «Το νερό που χρησιμοποιείται για τον καφέ, προέρχεται από το ίδιο σύστημα που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη για την τουαλέτα»
«Πρόσφατα, μας έγινε τεστ για E. Coli αλλά δεν καταφέραμε να το περάσουμε, συνεπώς να αποφεύγετε το ζεστό νερό, το τσάι και τον καφέ. Το εμφιαλωμένο νερό και το εμφιαλωμένο τσάι είναι μια χαρά ωστόσο". Συνέχισε.

Σύμφωνα με την Mirror η Easy Jet καθησυχάζει τους επιβάτες αναφέροντας ότι μπορεί το νερό να χρησιμοποιείται για τα ροφήματα αλλά και για την τουαλέτα αλλά σε καμία περίπτωση δεν… διασταυρώνονται οι ανάγκες.

"Δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα οποιασδήποτε διασταυρούμενης μόλυνσης λόγω του σχεδιασμού υδραυλικών εγκαταστάσεων του συστήματος", λέει η Easy Jet.

Απ' την άλλη πλευρά ένας άλλος υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε ότι ο καφές στο αεροπλάνο είναι απολύτως αηδιαστικός γιατί κανείς δεν πλένει την καφετιέρα που σβήνει κάθε πρωί."

Η Betty δεν είναι η πρώτη που μας συμβουλεύει να αποφεύγουμε τον καφέ εν ώρα πτήσης.

Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) έκανε δοκιμές στις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες το 2012 και ανακάλυψε ότι το 12% του νερού που αναλύθηκε βγήκε θετικό για τα κολοβακτηρίδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ