Η παλιοπαρέα Χρανιώτης, Σπαλιάρας & Ντάνος βλέπουν τους νέους Survivors - Πως κρίνουν τους Διάσημους & τους Μαχητές (ΦΩΤΟ)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του πρώτου Survivor συγκεντρώθηκαν προκειμένου να απολαύσουν παρέα την πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα social media πήραν... φωτιά χθες βράδυ με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή όλων μας!

Οι συμμετέχοντες στον περσινό κύκλο στήθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους και δεν το έκρυψαν από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το μεγαλύτερο παρεάκι βρέθηκε στο σπίτι της Λάουρας Νάργες, η οποία είχε διοργανώσει… εξέδρα για τον αγαπημένο της, Μιχάλη Μουρούτσο. Παρόντες ήταν οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Λάμπρος Χούτος.

Την ίδια ώρα, όπως παρουσιάζει το Peoplegreece, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυπτε πως συνάντηση έγινε και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ο περσινός νικητής, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Bo, o Γιάννης Σπαλιάρας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Επίσης, στην Θεσσαλονίκη ο Ορέστης Τσανγκ και ο Γουίλι Καλβουρτζής είδαν μαζί το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ