Ζώδια: "Εν τη ενώσει η ισχύς"- Συμφωνίες συμμαχίες και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο την εβδομάδα που έρχεται

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Άρης στον Σκορπιό και η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στον Ταύρο, δίνουν προτεραιότητα σε συμφωνίες, συμμαχίες και συνεργασίες που είτε βοηθούν σκοπιμότητες οικονομικής φύσεως, είτε βοηθούν στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων. Ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr, δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις

Κριός
Χωρίς να αλλάζει πολύ το κλίμα η εβδομάδα προσφέρεται για μια μικρή ανάπαυλα ή για ένα σύντομο ταξίδι. Υπάρχει εκδοχή να συναντήσετε ευχάριστους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Άλλοι να τύχετε μιας πρότασης που θα σας δώσει χαρά ή ψυχαγωγία και αρκετοί θα παρασυρθείτε από τον κοινωνικό σας χαρακτήρα για να βρεθείτε κάπου που θα ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας.Αλλάξτε τα δεδομένα όπου μπορείτε και όπου αυτό είναι εφικτό, χωρίς να προσπαθείτε υπερβολικά και χωρίς να σας προκαταβάλλει κάποιος εξωγενής παράγοντας. 

Ταύρος
Η εβδομάδα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και εστιάζει περισσότερο στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στο ζώδιό σας, σας προφυλάσσει από κακοτοπιές, ενώ αρκετούς από εσάς, σας βοηθά να πετύχετε κάτι ή να κατακτήσετε κάποιον. Το μόνο που παραμένει πιεσμένο ή δύσκολο, είναι το οικονομικό.Διαγνώστε προθέσεις, δημιουργήστε ευκαιρίες και κρατηθείτε στην επιφάνεια των ιδιαιτεροτήτων της εβδομάδας.

 Δίδυμοι
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, όπου το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο. Πολλά θα κριθούν από τη δική σας αντίληψη, αντίσταση και τακτική. Διανύετε αναμφίβολα συμπληγάδες. Από εσάς θα κριθεί αν θα σας γρατζουνίσουν, ή όχι! Η ψυχραιμία και η σιωπή θα σας βοηθήσουν πολύ σε δύσκολες στιγμές.Επιλέξτε εκείνους που θέλετε να συναναστραφείτε, να εμπιστευθείτε και να σας ξεκουράσουν από καταστάσεις τις οποίες δεν ελέγχετε!

Καρκίνος
Η διάθεσή σας θα διακυμανθεί αρκετές φορές αυτό το διάστημα. Η διακύμανση αυτή οφείλεται στην αλλαγή των γεγονότων και των συμπεριφορών των άλλων. Η οικογένεια θα σας καταπιέσει, αλλά ένας φίλος θα σας βοηθήσει. Τολμήστε μια απόδραση από τις υποχρεώσεις σας και αναζητήστε με το ένστικτο, τον τόπο που σας επιτρέπει να περάσετε καλά.Κάντε οικονομία δυνάμεων και παραμείνετε σταθεροί στα σημεία αναφοράς που σας χαρίζουν δύναμη και αισιοδοξία.

Λέων
Η εβδομάδα  για εσάς είναι αρκετά θετική, μέσα σε ένα δύσκολο διάστημα που όλοι διανύουμε. Έμφαση θα δοθεί σε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, συνεχίζει να μην σας βοηθά για να κάνετε αυτά που θέλετε. Περιοριστείτε εκεί που μπορείτε να περάσετε ήρεμα και ευχάριστα.Όλα χρειάζονται την προσοχή σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στο αμέσως ακόλουθο διάστημα!

Παρθένος
Στο ίδιο πλαίσιο με την προηγούμενη εβδομάδα θα εξελιχθεί και η τωρινή. Παραμένετε αιχμάλωτοι του στενού σας περιβάλλοντος και της οικογένειας. Ο Ερμής μπορεί να σας βοηθά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά εκείνοι που σας κουράζουν και σας εκνευρίζουν παραμένουν αδιάλλακτοι. Φροντίστε καλύτερα τις υποθέσεις σας και μειώστε την έκθεσή σας σε κινδύνους ανταγωνισμού και αποσταθεροποίησης!Οικονομικά, φροντίστε να μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας!

Ζυγός
Η σύμπτωση θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα ρυθμίσει το κλίμα της εβδομάδας. Οκτώ στις δέκα θα περάσετε ευχάριστα. Αυτό θα το αναλάβουν κάποιοι παράγοντες που σας θαυμάζουν ή σας έχουν αδυναμία. Μην κάνετε όμως κατάχρηση της καλής τους διάθεσης και άλλο τόσο, μην φεύγετε από την πραγματικότητα προβάλλοντας σε υπερβολικό βαθμό την φιλαρέσκεια και την ματαιοδοξία σας.Φροντίστε την υγεία σας και μην αγνοείτε κάποια σημάδια κόπωσης που προκαλεί είτε η εργασία, είτε η άσκησή σας!.

Σκορπιός
Η εβδομάδα έχει καταναλωτικό χαρακτήρα και στο συναίσθημα και στο χρήμα. Το πόσο θα καταναλωθείτε θα το ρυθμίσετε όμως εσείς. Τα γεγονότα ενδεχομένως να ευαισθητοποιήσουν τις ανασφάλειές σας. Μια μετακίνηση για κάποιους θα παίξει ρόλο. Μια γνωριμία άλλο τόσο για κάποιους άλλους θα έχει ενδιαφέρον. Ωστόσο αυτό που πραγματικά θα θέλατε, είναι δύσκολο να γίνει τώρα.Φανείτε συνετοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας! Δημιουργήστε συμμαχίες στην εργασία που θα σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα προκαλέσει κραδασμούς και αναστατώσεις. Καλό θα είναι να έχετε εναλλακτικές για τις στιγμές που θα σας αιφνιδιάσουν άνθρωποι και γεγονότα. Μην δεσμεύεστε με τίποτα και με κανένα αυτήν την περίοδο. Διατηρήστε το κύρος και την υπερηφάνεια σας χωρίς να θίγετε καταστάσεις και χωρίς να αλλάζετε στρατόπεδο.Κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης και μην παρασύρεστε από την αγάπη σας για κάποιον άνθρωπο, ώστε να παραβείτε τους προσωπικούς σας κανόνες!

Αιγόκερως
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευχάριστη και στη διάθεση και στην εξέλιξη κάποιων καταστάσεων. Αρκετοί θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας και αυτό θα τονίσει τη φιλαρέσκειά σας. Με δυο λόγια,  η περίοδος σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και συναισθηματικά και να συνεχίσετε την πορεία του δύσκολου μήνα. Αποφύγετε πάντως να θίξετε κάποια κακώς κείμενα, ιδίως αν αφορούν σε τρίτους. Υπάρχουν οι ευκαιρίες που θέλετε για να πλησιάσετε χρήσιμους ανθρώπους, είτε στο χώρο της εργασίας, είτε στον κοινωνικό σας περίγυρο

Υδροχόος
Συμπαθητική η εβδομάδα για εσάς. Κάποιο γεγονός θα σας αιφνιδιάσει, αλλά και κάποιος ανθρώπινος παράγοντας θα σας εξυπηρετήσει την ώρα που θα το χρειάζεστε. Μετακινήσεις και αλλαγές στο πρόγραμμά σας είναι πολύ πιθανές. Οι πρακτικές δυσκολίες και καθυστερήσεις συνεχίζουν να επιμένουν αλλά αυτό δεν αφορά μόνο εσάς και δεν έχετε παρά να προσαρμοστείτε στα δεδομένα.Λάβετε σοβαρά υπόψη κάποιες προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας και μην μένετε έκθετοι σε περίοδο πριν τις εκλείψεις

Ιχθύες
Η εβδομάδα ξεκινά νευρικά ή δύσκολα και καταλήγει πιο ήρεμα και ουσιαστικά. Ακόμα μια φορά, οικογενειακό περιβάλλον και κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας καταπιέσουν. Με ένα μυστήριο τρόπο όμως, θα ξεφύγετε και από τα δύο, έχοντας όμως ένα καταπληκτικό άλλοθι που θα δικαιολογήσει την αιφνίδια αποχώρησή σας, από το όλο σκηνικό.Λειτουργήστε σαν αυτά που συμβαίνουν γύρω σας να μην σας αφορούν. Τίποτα δεν θα μείνει σταθερό αυτήν την εβδομάδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ