Τραγωδία στην Τουρκία: 11 νεκροί και 46 τραυματίες σε δυστύχημα με λεωφορείο (ΦΩΤΟ)

Πήγαιναν στο χιονοδρομικό κέντρο Ουλουντάγκ

Έντεκα άτομα σκοτώθηκαν και 44 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε συντριβή λεωφορείου στην κεντρική επαρχία Εσκί  Σεχίρ τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με έναν επαρχιακό κυβερνήτη.

Οι επιβάτες ήταν κυρίως οικογένειες που κατευθύνονταν στο χιονοδρομικό κέντρο Ουλουντάγκ, στη βορειοδυτική Τουρκία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dogan, χωρίς να διευκρινίσει αν υπάρχουν παιδιά μεταξύ των νεκρών.

Φώτο: AP

Το λεωφορείο αναχώρησε από την Άγκυρα με προορισμό την Προύσα και το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Εσκί Σεχίρ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Προς το παρόν τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ξεκάθαρα, ενώ το οδόστρωμα δεν ήταν υγρό ούτε είχε πάγο, όπως διευκρίνισε ο διοικητής της επαρχίας Οζντεμίρ Τσακατσάκ, σύμφωνα με το Dogan.

Φώτο: AP

Οι δύο οδηγοί, που έχουν τραυματιστεί ελαφρά, συνελήφθησαν και έχει ξεκινήσει έρευνα. Σύμφωνα με το Anadolu, οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία. "Εύχομαι το έλεος του Αλλάχ για τις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους και την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών", είπε ο Τσακατσάκ.

Η Τουρκία έχει αρνητική πρωτιά στα τροχαία ατυχήματα, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο να έχουν καταγραφεί το 2016 και να έχουν κοστίσει τη ζωή σε 7.300 ανθρώπους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ