Βίντεο: Τζέραρντ Μπάτλερ- Έκανα σεξ σε παγόβουνο και κόλλησε ο πισινός μου!

Σε βραδινό τηλεοπτικό σόου βρέθηκε ο ηθοποιός Τζεραρντ Μπάτλερ, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα πιο περίεργα μέρη όπου έχει κάνει σεξ.

Μετά την ατάκα για το ποια φιλάει καλύτερα μεταξύ των Τζένιφερ Άνιστον και Αντζελίνα Τζολί, ο γοητευτικός Σκοτσέζος προκάλεσε αίσθηση σχετικά μετ α πιο περίεργα μέρη όπου έχει κάνει σεξ, ερωτώμενος σε βραδινό talk show.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ρωτήθηκε από φαν του για το πιο… τρελό μέρος που έχει κάνει σεξ στη ζωή του και απάντησε χωρίς δισταγμό: «Έχω κάνει σεξ σε αρκετά τρελά μέρη. Μία φορά έχω κάνει σεξ στο πλάι ενός ηφαιστείου. Ήταν πολύ κουλ, για την ακρίβεια ήταν πολύ… καυτό! Εκτός αυτού, έχω κάνει και σε βουνό με χιόνι!».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε τόσο ακραία μέρη από πλευράς θερμοκρασίας απάντησε: «Αν βρίσκεσαι σε ένα μέρος, με κάποιο τρόπο σκέφτεσαι πως θα ήταν ωραίο να φτιάξεις εκεί μια πιο ενδιαφέρουσα ιστορία» και εξήγησε πως η χιονισμένη πλαγιά δεν ήταν τόσο… καλή. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Δεν είχε πλάκα. Ο πισινός μου κόλλησε στον πάγο!» πρόσθεσε κάνοντας τους συνομιλητές του να σκάσουν στα γέλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ