Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Τι αποκάλυψαν τα 13 αδέρφια για τους γονείς - βασανιστές: Πείνα, μαρτύριο αϋπνίας, αλυσίδες...

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δημόσιος κατήγορος για όσα βίωσαν τα 13 άτυχα παιδιά στα χέρια των γονιών τους.

Το ζευγάρι, Ντέιβιντ και Λουίζ Τέρπιν έβαζε μπροστά στα πεινασμένα τους παιδιά φαγητό και δεν τα άφηναν να το αγγίζουν.

Επίσης, τους επέτρεπαν να κάνουν ντους μια φορά το χρόνο. Τα κρατούσαν ξύπνια όλη νύχτα. Αν και κάποια από τα παιδιά είναι πλέον ενήλικες, με το μεγαλύτερο στα 29 του, κανένα δεν ήξερε τον όρο "αστυνομία", με τις ελλείψεις σε άλλες βασικές κοινωνικές γνώσεις να είναι εξίσου τρομακτικές. 

Σύμφωνα με όσα έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, το ανελέητο ξύλο από τους γονείς ήταν καθημερινότητα για τα 13 δύσμοιρα αδελφάκια, που πολλές φορές υπέστησαν στραγγαλισμούς στα όρια του θανάτου, με αποτέλεσμα ο φόβος να εγκατασταθεί μονίμως στις ψυχές τους. 

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως μαζί με το κορίτσι που τελικά το έσκασε από το σπίτι - φυλακή και ειδοποίησε τις αρχές, είχε φύγει και ένας ακόμα αδερφός της, που όμως τελικά φοβήθηκε και γύρισε πίσω. Τα παιδιά αποκάλυψαν πως επί δύο χρόνια σχεδίαζαν προσεκτικά την «απόδραση» αυτή.  

Οι γονείς αλυσόδεναν τα παιδιά τους τιμωρώντας τα για ό,τι μπορεί να έκριναν πως ήταν "αταξία", όπως για παράδειγμα αν τολμούσαν να πλύνουν τα χέρια τους πάνω από τον καρπό, και τα κρατούσαν δεμένα επί εβδομάδες ή και μήνες. Δεν τους επέτρεπαν ούτε να πηγαίνουν στην τουαλέτα, χωρίς τα δεσμά τους. Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ