Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο & ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα - Όσα πρέπει να περιμένουμε μες το τριήμερο...

Πρόκειται για σημαντικές μετακινήσεις πλανητών, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τη ροή των εξελίξεων.

Αρχικά είναι η Αφροδίτη που από τη χθεσινή ημέρα της Πέμπτης έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Φεβρουαρίου. Ο πλανήτης στην θέση αυτή, καλείται να μπει σε μια πιο θεωρητική η απρόσωπη θέση από αυτήν που συνήθως εκπροσωπεί.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι από τα βασικά της χαρακτηριστικά, μια και δεν της είναι εύκολο να δεσμευτεί με τον παραδοσιακό τρόπο και επιλέγει (σε ότι αφορά τις σχέσεις) ένα πιο ελεύθερο τρόπο να κινηθεί ή να εκφραστεί, κυρίως γιατί δεν αντέχει τους περιορισμούς.

Είναι όμως μια Αφροδίτη εξαιρετικά υποστηρικτική όταν την χρειαστείς, μια και διαπνέεται από έντονα αλτρουιστικές τάσεις και διαθέσεις.

Έτσι λοιπόν στο διάστημα που θα ακολουθήσει, σύμφωνα με το myastro.gr, οι σχέσεις περνούν σε μια φάση, που επιτρέπουν μια μεγαλύτερη ελευθερία ανάμεσα στα πρόσωπα, αλλά παράλληλα δεν ανέχονται και πολλές πιέσεις ή “πρέπει”, απ’ όπου και αν προέρχονται. Παράλληλα, αυξάνεται η διάθεση της προσφοράς και της στήριξης για όσους την χρειάζονται και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας βελτίωσης των σχέσεων, σε όλους τους τομείς.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο, μια και είναι αυτή που συμβάλλει σε ένα καλό κλίμα και το διάστημα που θα ακολουθήσει, δημιουργείται και ένα πιο “παρεΐστικο” κλίμα, που ενδυναμώνει κυρίως και τις σχέσεις που έχουν σαν άξονα την φιλία.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται κυρίως οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν το κλίμα και στις φιλίες τους, αλλά και την ερωτική τους ζωή.

Παράλληλα το “Υδροχοΐκό” στοιχείο ενισχύεται και με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου το Σάββατο, ανοίγοντας μια περίοδο όπου ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη είναι ποιότητες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενδυναμώνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις, τόσο τις πιο κοντινές, αλλά και τις πιο μακρινές.

Συχνά βεβαίως μπορεί να υπάρχει και ένα πιο απρόσωπο ή αποστασιοποιημένο περιβάλλον σε ότι σχετίζεται με συναισθηματικά ζητήματα, μια και κάτω από την υδροχοΐκή ενέργεια της Αφροδίτης, ότι έχει να κάνει με βαθιές ανάγκες και την  έκφραση τους είναι δύσκολο να εξυπηρετηθεί.

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, εξυπηρετεί πολύ τα θέματα της επικοινωνίας, της παρέας της φιλίας, ποιότητες που ενδυναμώνονται κατά πολύ και δημιουργούν μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα, είτε μέσα από τις προσωπικές επαφές είτε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κυρίως είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που έχουν την τιμητική τους το διάστημα που θα ακολουθήσει και θα μπορούν να θέσουν τα σχέδια τους σε μια νέα βάση, αλλά και να ανανεώσουν τις σχέσεις τους, κυρίως τις φιλικές, που ανατροφοδοτούνται με πολύ ευχάριστο τρόπο.

Επιπρόσθετα, το τριήμερο αυτό, “δονείται” κάτω από την ενέργεια της όψης τoυ εξαγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα πιο ονειρικό κλίμα... Η φαντασία, η έμπνευση, έχουν την τιμητική τους και επιτρέπουν κάθε δράση που σχετίζεται με τέτοια θέματα.

Ο διαλογισμός και η προσευχή είναι ποιότητες που θα βελτιώσουν πολύ τον “εσωτερικό σου διάλογο” και προσφέρουν γαλήνη και ανακούφιση στην ψυχή σου.

Παράλληλα η τέχνη προσφέρεται για να σε βοηθήσει να εκτονώσεις κάθε εσωτερική σου ανάγκη ή συναίσθημα. Μια ωραία θεατρική παράσταση, ένα καλό έργο στο σινεμά, μια μουσική παράσταση είναι πράγματα που ανανεώνουν κατά πολύ τον ψυχισμό σου και σου δημιουργούν όμορφες συγκινήσεις.

Οι ημέρες δεν βοηθούν τη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που έχουν σοβαρό χαρακτήρα, μια και όλη σου η ψυχολογία κινείται σε πιο συναισθηματική διάθεση, έτσι που δεν θα σου είναι εύκολο να έχεις μια αντικειμενική οπτική για τα πράγματα.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτές τις μέρες, κυρίως μέσα από δράσεις ή εκφράσεις που θα εξυπηρετούν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Να θυμάστε, πως ότι κάνει καλό στην καρδιά σας κάνει καλό και στην πραγματικότητα σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ