Από τα social media στα... δικαστήρια! Καλλονή λιμενικός στέλνει μηνύσεις σε αστυνομικό επειδή την είπε "φασίστρια"

Ένας πόλεμος διαδικτυακός ανάμεσα σε μια λιμενικό και έναν αστυνομικό.

Τις μηνύσεις σε πρώτο πλάνο και τις αίθουσες των δικαστηρίων σε δεύτερο είχαν σαν αποτέλεσμα τόσο τα υπονοούμενα της Κατερίνας Πλακίδα ότι ο Φωτεινός Παγιαύλας συχνάζει σε γκέι μπαρ όσο και η απάντηση του δεύτερου μέσω facebook που την αποκαλεί "ρατσίστρια" και "ομοφοβική". 

Η εντυπωσιακή λιμενικός και ο γνωστός για τις ευαισθησίες του γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Φωτεινός Παγιαύλας, θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες. Αν και οι δυό τους είχαν υπηρετήσει μαζί το 2015 στη Σάμο για την καταγραφή των μεταναστών, έλυσαν τα ...προβλήματα τους διαδικτυακά.

"Όταν κάποια στιγμή τα πολιτικά μας πιστεύω άρχισαν να συγκρούονται ο κ. Παγιαύλας μου έκανε κάποιες λεκτικές επιθέσεις  ή γραπτές στο διαδίκτυο. Ακριβώς γι΄ αυτό έγινε η μήνυση γιατί δεν μπορεί να κατηγορεί μια λιμενικό η οποία έχει υπηρετήσει στο λιμεναρχείο, όπως της Ηγουμενίτσας που είχε μεγάλο πρόβλημα με λαθρομετανάστες επί 7 συναπτά έτη, να τον χαρακτηρίζεις ρατσιστή" δήλωσε η η Κατερίνα Πλακίδα στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6.

Δείτε παρακάτω δυο λεκτικές "μονομαχίες" λιμενικού & αστυνομικού:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ