Αυτά είναι τα 9 πράγματα που δεν αντέχουν οι άνθρωποι που δεν τους αρέσει η σωματική επαφή (ΦΩΤΟ)

Μας φαίνεται περίεργο αλλά...

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο διαχυτικοί. Σε κάποιους δεν αρέσει η σωματική επαφή και προτιμούν να κρατούν αποστάσεις. Πιθανόν θα έχετε συναντήσει κάποιον ή θα έχετε κάποιο φίλο που δεν του αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά. Στους άλλους η συμπεριφορά αυτή μπορεί να φαίνεται "περίεργη" αυτή η συμπεριφορά αλλά οι άνθρωποι που δεν τους αρέσει η σωματική επαφή υποφέρουν όταν κάποιος επιμένει.

Ακολουθούν τα 9 πράγματα που δεν αντέχουν με τίποτα οι άνθρωποι που δεν τους αρέσει η σωματική επαφή όπως τα περιγράφει το brightside.me

1.Τα παιδιά των άλλων

 

Τα παιδιά ομορφαίνουν τη ζωή μας αλλά...καλύτερα να τα βλέπουμε από μακριά. Αγαπάμε τα παιδιά των άλλων, αλλά δεν θεωρούμε απαραίτητο να τα αγκαλιάζουμε για να τους δείξουμε την αγάπη μας. Θα αγκαλιάζουμε μόνο τα δικά μας παιδιά.

2. Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: τα ιδρωμένα σώματα των άλλων γύρω μας. Το να φοράς καλοκαιρινά ρούχα και να μην σε αγγίξει κάποιος άγνωστος είναι σχεδόν αδύνατον.

3. Τις αγκαλιές δίχως λόγο

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε, γιατί πρέπει να αγκαλιάζουμε κάποιον κάθε φορά που τον βλέπουμε χωρίς λόγο , απλά για να πούμε "γεια" ή "αντίο". Δεν γυρίσαμε κι απ' τον πόλεμο στο κάτω-κάτω.

4. Και τις αγκαλιές με...... λόγο

Είναι τρομερά άβολη κατάσταση όταν κάποιος σχεδόν άγνωστος πάει να μας αγκαλιάσει. Περισσότερο γιατί αν τον αποφύγουμε η συμπεριφορά μας μπορεί να θεωρηθεί ψυχρή και αυτό να μας κάνει να ντραπούμε.

5. Το μασάζ

Ενώ για  κάποιους η ιδέα του να τους κάνει κάποιος μασάζ σε όλο το σώμα τους είναι απολαυστική,  για κάποιους άλλους σκέτος εφιάλτης. Το θεωρούν απολύτως αφύσικο.

6. Πισίνες

Οι πισίνες είναι σαν σούπες με ανθρώπους. Μα πραγματικά πως γίνεται να αρέσει σε κάποιον να κάνει μπάνιο στο ίδιο νερό που έχει ακουμπήσει τα σώματα άλλων ανθρώπων;

7. Νέες σχέσεις

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε τις καινούργιες σχέσεις στην ζωή μας. Μπορεί να μας παίρνει λίγο χρόνο, αλλά μόλις συνηθίσουμε είμαστε πολύ τρυφεροί και περιποιητικοί.

8 Ένας παλιός φίλος

Όταν μας μιλάτε προσπαθήστε να μην μας ακουμπάτε και να περιορίσετε τα φιλικά αγγίγματα στους ώμους.

9. Και τέλος το σπουδαιότερο

 

Αν σας αγκαλιάζουμε συχνά σημαίνει ότι είστε πολύ σημαντικοί για εμάς και σας θέλουμε στην ζωή μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ