Πανέμορφη λεσβία κέρδισε μεγάλη αποζημίωση από τον πρώην φίλο της - Είχε αναρτήσει σε site πορνό βιντεο που έκαναν σεξ (ΦΩΤΟ)

Και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της

Η Chrissy Chambers από το Λος Άντζελες, τρομοκρατήθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην σύντροφος της είχε δημοσιεύσει βίντεο που τους έδειχνε να κάνουν σεξ στην πορνογραφική ιστοσελίδα Redtube.com.

Στην πρώτη αστική υπόθεση τέτοιου είδους που εκδικάστηκε στην Αγγλία και την Ουαλία, η 26χρονη μήνυσε τον πρώην σύντροφο της από το Ηνωμένο Βασίλειο για παρενόχληση, παραβίαση εμπιστοσύνης και κατάχρηση ιδιωτικών πληροφοριών στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

 

A nice stroll with a good friend ✨?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissy Chambers (@chrissychambers) στις

Η κα Chambers, η οποία διαχειρίζεται ένα επιτυχημένο blog και ένα κανάλι στο YouTube με τη φίλη της Bria Kam, έμαθε για το βίντεο που είχε αναρτηθεί στο Redtube, περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, αφού έλαβε μηνύματα που την κατηγόρησαν ότι ήταν πορνοστάρ.

 

Sunset 3 years ago with this beauty, I’m so excited to share more moments like this with you baby. ?❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissy Chambers (@chrissychambers) στις

Η Chrissy Chambiers, γιόρτασε τη δικαστική της νίκη σήμερα, κάνοντας πρόταση γάμου στη σύντροφο της. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που τις δείχνει αγκαλιασμένες με λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη από το να ανακοινώσω σήμερα ότι κέρδισα μια  υπόθεση πορνογραφίας και ζήτησα από το πιο απίστευτο κορίτσι να με παντρευτεί. Αυτό είναι σωστό - κερδίσαμε και είμαστε αρραβωνιασμένες !!!!! "

 

‪I could not be more elated to announce today that I won my revenge porn case and also asked the most incredible girl to marry me. That’s right -WE WON AND BRIA AND I ARE ENGAGED!!!!! ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissy Chambers (@chrissychambers) στις

Η σύντροφος της η  κα Kam έγραψε στο twitter: «Είμαστε αρραβωνιασμένες!  Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη αφού ήρθε η στιγμή να αποκαλώ  αυτή τη γυναίκα τον αρραβωνιαστικιά μου. Νιώθω  το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ Chrissy". 

Η Chrissy έκανε αργότερα μια ανάρτηση για να "χτυπήσει" την "ύπουλη τοξική πορνογραφική εκδίκηση" λέγοντας σε όλους όσους είχαν πέσει θύματα παρόμοιων ενεργειών: "Μπορείτε να πολεμήσετε και να νικήσετε- Θα θεραπευθείτε και θα προχωρήσετε στη ζωή σας".

Ms Chambers had launched a crowd-funded campaign to bring the case against her ex

Η κα Chambers είχε μια ρομαντική σχέση με τον Βρετανό "DCR" από το 2008 έως το 2009, δήλωσε ο δικηγόρος της Alex Marzec.  Σύμφωνα με την Daily Mail, είπε στον δικαστή, Sir David Eady, ότι το Σεπτέμβριο του 2009, ο Βρετανός που δεν θέλησαν να πουν το όνομα του και τον αποκαλούσαν "DCR"  κατέγραψε βίντεο την ώρα που βρίσκονταν σε σεξουαλική δραστηριότητα στο σπίτι της στην Ατλάντα της Γεωργίας - χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση της κας Chambers.

Chrissy Chambers (right), who runs a successful blog with her girlfriend Bria Kam, has won a landmark court case against her ex-boyfriend over 'revenge porn' he posted online

Τον Δεκέμβριο του 2011 και τον Ιανουάριο του 2012, o "DCR" ανέβασε έξι ταινίες σε ένα προφίλ στην πορνογραφική ιστοσελίδα Redtube.com χωρίς να το γνωρίζει η Champbers.  Οι τίτλοι των τριών από τις ταινίες περιείχαν το πλήρες όνομα της κας Chambers και δύο από αυτούς περιείχαν την ηλικία της κατά τη στιγμή της μαγνητοσκόπησης . Τον Ιούνιο του 2013 η κα Chambers ενημερώθηκε για τις ταινίες και επικοινωνήσαμε αμέσως με τον ιστότοπο για να τις αφαιρέσουμε. Μέχρι τότε, οι ταινίες μεταδίδονταν για 19 μήνες και η κα Chambers έλαβε πολλά σχόλια και μηνύματα από χρήστες του YouTube που εσφαλμένα πίστευαν ότι είχε εμπλακεί σκόπιμα σε ταινίες πορνό και που δεν επιθυμούσαν πλέον να βλέπουν τα βίντεό της στο YouTube.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ