Ταϊβάν: Πήρε "διαζύγιο" από την μπανιέρα της και στη συνέχεια της ζήτησε διαζύγιο ο άντρας της!

Έκανε μπάνιο μια φορά το χρόνο

Έχουμε ακούσει πολλούς λόγους διαζυγίου, αλλά αυτός ξεπερνάει την φαντασία μας . Ένας άντρας από την Ταϊβάν ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του, και  το Επαρχιακό Δικαστήριο της Νέας Ταϊπέι, ενέκρινε το αίτημα του , επικαλούμενος ψυχολογικά βασανιστήρια..... 

Η "ψυχολογική βία" που ασκούσε πάνω του η γυναίκα του, είχε σχέση με τις συνήθειες της προσωπικής της υγιεινής. Σύμφωνα με το σύζυγο της δεν πλενόταν. Έκανε μπάνιο μια φορά το χρόνο. Η γυναίκα που αναφέρεται ως "Λιν", έπλενε μόνο τα μαλλιά της και τα δόντια της κι αυτό..... όχι σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με το σύζυγο της.

Πριν παντρευτούν, συνήθιζε να κάνει μπάνιο μια φορά την εβδομάδα. Στη συνέχεια τα εβδομαδιαία ντους έγιναν μηνιαία και στο τέλος έφτασε να "βλέπει" την μπανιέρα της μια φορά το χρόνο. Αυτό σύμφωνα με το σύζυγο της είχε σαν αποτέλεσμα να μην κάνουν σεξ, γεγονός που τους εμπόδιζε να αποκτήσουν παιδιά στο δεκαετή γάμο τους.

Και η Λιν και ο σύζυγος της είναι άνεργοι. Ο σύζυγος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του που δεν εργαζόταν, τον αποθάρρυνε κάθε φορά που επρόκειτο να βρει μια νέα εργασία. "Είχα την ευκαιρία να δουλέψω ως φρουρός κτιρίου το 2015, αλλά δεν με άφησε', δηλώνει ο σύζυγος.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το Oddity Central, ζούσε με την οικονομική βοήθεια της μητέρας της Λιν. Στα τέλη του 2015 ο ενάγων εγκατέλειψε το σπίτι του και βρήκε δουλειά στο Hsinchu Ύστερα από ένα μήνα η γυναίκα του τον επισκέφτηκε στη δουλειά του και του ζήτησε να την εγκαταλείψει, για να γυρίσει στο σπίτι τους (και να είναι πάλι άνεργος). Ο σύζυγος αρνήθηκε καιυπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η Λιν από την πλευρά της τα διαψεύδει όλα αυτά. Λέει ότι ο λόγος που πήγε στην εργασία του συζύγου της ήταν γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της και ανησυχούσε κι ότι οι γονείς της τον είχαν σαν παιδί τους. Η μητέρα της δηλώνει ότι βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι που ήταν πολύ φτωχό λόγω της χρόνιας ανεργίας.

Το τοπικό δικαστήριο ενέκρινε την αίτηση διαζυγίου του συζύγου με αιτία ότι υπό αυτές τις συνθήκες ο γάμος δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά η Λιν , μπορεί να προσβάλει την απόφαση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ