Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση η Έλλη Στάη: "Παλαιός πολιτικός, πολύ μεγάλο όνομα μου την έπεσε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή Αυτοψία παραχώρησε η κορυφαία άνκοργουμαν και δημοσιογράφος.

Μέσα σε όλα, η Έλλη Στάη αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πολύ γνωστό παλαιό πολιτικό.

"Βέβαια και έχω δεχτεί παρενόχληση. Έχω δεχτεί από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα, πολύ παλιός πολιτικός και πολύ μεγάλο όνομα που μου την έπεσε κανονικά μες στο γραφείο, έτσι. Κι εκεί σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε. Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα! Είχα αναρωτηθεί και είπα ότι για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι το κάνει συνέχεια. Θα πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, δεν το έκανε σε μένα πρώτη φορά. Αν με ρωτήσεις αν τον έβλεπα έκτοτε και του μιλούσα του μεγάλου αυτού πολιτικού, βεβαίως όταν τον συναντούσα έξω του μιλούσα, δεν τίθεται θέμα. Μαζεύτηκε, αλλά δεν τον εκτιμούσα πια καθόλου, ούτε σαν πολιτικό. Είχα πια πλήρη εικόνα. Για μένα δεν υπήρχε ως πολιτικός, γιατί δεν μπορεί να είσαι καλός πολιτικός όταν έχεις αυτές τις συμπεριφορές. Αποκλείεται, δεν μπορείς να είσαι" ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ