Διακόσμηση: Ποιες είναι οι νέες τάσεις για το 2018; - Σε ποιες τάσεις πρέπει να πείτε "Αντίο"; (ΦΩΤΟ)

Το παλιό φεύγει το νέο έρχεται....

Όπως κάθε χρονιά, κάποιες διακοσμητικές τάσεις φεύγουν και δίνουν την θέση τους σε καινούργιες. Φυσικά αυτό που έχει σημασία είναι να πέφτει το βάρος της διακόσμησης στο προσωπικό σας στυλ και έπειτα να προσπαθείτε να εντάξετε σε αυτό τις διακοσμητικές τάσεις που είναι στη μόδα.

Γι αυτό κι εμείς σας λέμε ποιες τάσεις θα αποχαιρετίσει και ποιες θα καλωσορίσει ο χώρος της εσωτερικής διακόσμησης το  2018. Δείτε ποιες είναι και χρησιμοποιήστε αυτές που σας ταιριάζουν για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε το μοναδικό προσωπικό σας στυλ.

 Όπως αναφέρει ο ειδικός στο είδος, Σπύρος Σούλης στο Spiros Soulis του, φεύγει το faux βιομηχανικό στυλ και έρχεται η αυθεντικότητα Το βιομηχανικό στυλ θα είναι πάντα στη μόδα, ωστόσο το faux βιομηχανικό στυλ θα μας αποχαιρετίσει καθώς συναντήσαμε πολλά αντικείμενα που είναι «φτιαγμένα για να μοιάζουν παλιά». Αυτό το «faux» δίνει τη θέση του στην αυθεντικότητα. Υπάρχουν πολλά vintage αντικείμενα και πολλές αντίκες που μπορούν να φέρουν την αυθεντικότητα στο σπίτι σας. Αντί, λοιπόν, να ψάχνετε κάτι καινούργιο που «μοιάζει παλιό», επιδιώξτε να βρείτε πραγματικά παλιά κομμάτια που θα τα βάλετε στον χώρο σας.

διακοσμητικές τάσεις

Φεύγουν οι λευκές κουζίνες και έρχονται οι σκούρες Φυσικά πάντα θα υπάρχει χώρος για μια κλασσική λευκή κουζίνα, ωστόσο αυτή τη τάση φαίνεται πως έχει φτάσει σε κορεσμό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει διάφορες παραλλαγές της λευκής κουζίνας: μια χρωματιστή νησίδα, ανοιχτά ράφια και ντουλάπια σε δύο τόνους. Ωστόσο οι διακοσμητές φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα και να δημιουργήσουν κουζίνες σε χρώματα όπως το μαύρο, το σκούρο γκρι και το σκούρο μπλε. Μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στις κουζίνες και το ξύλο και να αλλάξει τελείως την όψη της κουζίνας όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

διακοσμητικές τάσεις

Φεύγει ο ματ ορείχαλκος και έρχονται τα μαύρα φινιρίσματα Τον ματ ορείχαλκο τον έχουμε δει τόσο πολύ που ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετίσουμε.

διακοσμητικές τάσεις

Θα συνεχίσει να έχει τη θέση του σε κάποια σπίτια, αλλά όχι σε μεγάλες δόσεις. Αντίθετα, αυτό που θα δούμε πολύ είναι τα μαύρα φινιρίσματα και οι μαύρες επιφάνειες. Από τα φωτιστικά μέχρι τα ντουλάπια και τις βρύσες, οι μαύρες επιφάνειες (και μάλιστα οι ματ μαύρες επιφάνειες) θα μπουν στους χώρους και θα φέρουν ασύγκριτη κομψότητα και μινιμαλισμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ