Τι λέει ο Αλέν Ντελόν στα 82 του; "Θα ξαναπαντρευόμουν τώρα - Έχω 10 υποψήφιες αλλά" (ΦΩΤΟ)

Μιλάει σπάνια μα όταν το κάνει, μοιάζει να του αρέσει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Συνέντευξη στο Paris Match παραχώρησε ο γόης του σινεμά και ένας από τους πιο διάσημους Γάλλους πρωταγωνιστές, ο 82χρονος σήμερα Αλέν Ντελόν.

"Η ζωή δεν έχει πλέον να μου φέρει πολλά. Εχω μάθει τα πάντα, τα έχω δει όλα αλλά, πάνω απ' όλα, μισώ αυτή την εποχή, ξερνάω" αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή που δημοσιεύτηκε στο Paris Match για τα 60 χρόνια της καριέρας του με τίτλο "Εγώ ο Ντελόν: Η συνέντευξη της ζωής του".

"Υπάρχουν αυτά τα όντα που μισώ, όλα είναι ψέματα, όλα είναι στρεβλά, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, δεν υπάρχουν λόγια, μόνο το χρήμα μετράει. Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς λύπη",  ομολογεί με ειλικρίνεια ο αγαπημένος Αλέν.

"Σχεδόν όλοι είναι νεκροί", λέει σε ένα σημείο της συνέντευξης με πίκρα, δείχνοντας να τον έχει σημαδέψει η απώλεια προ μηνών της Μιρέιγ Νταρκ, με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τη δεκαετία του '70.

Σε ερώτηση για την θέση της γυναίκας στη ζωή του σήμερα, ο ηθοποιός απαντά ότι δεν μπόρεσε να βρει την μοναδική. "Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν υποψήφιες, υπάρχουν δέκα, αλλά καμία προς στιγμής δεν είναι η κατάλληλη για μένα για να τελειώσω τη ζωή μου». «Θα μπορούσα να παντρευτώ μια γυναίκα αν ήταν έτοιμη να με συνοδεύσει ως το τέλος".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ