Ζώδια: Τι κι αν η μέρα μοιάζει προβληματική, τα άστρα μάς δείχνουν πως ο έρωτας μπορεί να αλλάξει την εβδομάδα μας!

Mέσα από το e-zwdia.gr, η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη παρουσιάζει τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Καθώς βρισκόμαστε στη διαδικασία να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, να αγωνιστούμε για την ευόδωση των στόχων μας, να δημιουργήσουμε τώρα στην αρχή της χρονιάς, προκειμένου να στηρίξουμε τις μετέπειτα προσπάθειές μας σε πιο γερές βάσεις, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, αφήνει ελεύθερο το πεδίο για καινούργια ξεκινήματα αλλά, από την άλλη, μας δείχνει τα «δόντια» της.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου στις 26,54 μοίρες του Αιγόκερου. Τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα σχηματίσουν μία πολύ εκρηκτική όψη τετραγώνου με τον Ουρανό αλλά θα βρίσκονται σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Σκορπιό, ο οποίος Άρης θα σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Ουρανό. Όλο αυτό το σχήμα μας διαμηνύει ότι πρέπει να περιορίσουμε τις παρορμήσεις μας, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Για να αξιοποιήσουμε την αύξουσα Σελήνη θα πρέπει οι κινήσεις μας να είναι μετρημένες, συντονισμένες, υπεύθυνες, με συνέπεια στον σκοπό και στο καθήκον. Η βιασύνη, το άγχος, η ανυπομονησία μπορεί να μας δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα και να επιφέρουν τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Η περίοδος είναι καλή για να προωθήσουμε πρωτότυπες ιδέες ή να κάνουμε κάποιες αλλαγές που ναι μεν μπορεί να είναι τολμηρές αλλά θα αποδώσουν καρπούς και –αν βοηθάει ο προσωπικός μας χάρτης- πιθανώς να είναι απρόσμενοι οι καρποί μας.

Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο! Φαίνεται ότι τώρα τα φλερτ και –γενικότερα- οι ανταλλαγές ερωτικών μηνυμάτων θα αποδώσουν καρπούς αν συνοδεύονται από ευφυολογήματα. Τα παιχνίδια του μυαλού θα είναι το καλύτερο αφροδισιακό μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Οι φιλίες και οι συμμαχίες θα έχουν την τιμητική τους με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Το Σάββατο ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο και θα αλλάξουν οι ενέργειες καθώς θα γίνουν πιο «ανάλαφρες», πιο αέρινες. Σημειωτέον ότι αυτή η περίοδος προσφέρεται για να προωθήσουμε καινούργιες ιδέες, ίσως και ρηξικέλευθες. Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο είναι θετικό για να προωθήσουμε οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ