Βίντεο: Ασύλληπτο! Πυθώνας καταπίνει ζωντανό ένα πόσουμ κρεμασμένος από ένα δέντρο!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια δύο θεατών

Κανένας από τους δύο άναυδους θεατές δεν περίμενε αυτό που θα δει: Την συγκλονιστική στιγμή που ένας τεράστιος πυθώνας κρεμασμένος από ένα δέντρο, καταπίνει ζωντανό ένα πόσουμ.

 Δύο κάτοικοι από το Morningside στην ανατολική περιοχή του  Brisbane's τράβηξαν σε βίντεο τον μήκους 3 μέτρων πυθώνα την ώρα που καταπίνει το πόσουμ, κρεμασμένος ανάποδα από ένα δέντρο έξω από το παράθυρό τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

The three-metre carpet python was caught in the act, as it devoured a whole possum

H Courtney Hathway  και ο αδερφός της έμειναν άφωνοι όταν εντόπισαν το τεράστιο φίδι σε δέντρο έξω από το σπίτι τους να κρέμεται από ένα κλαδί και να καταβροχθίζει το άτυχο θηλαστικό.

Μάλιστα  η Courthey, ζήτησε τη βοήθεια των Brisbane Snake Catchers μίας ομάδας ειδικών που εξειδικεύεται στο να πιάνει και να απομακρύνει ερπετά.

Η ομάδα ανέβασε στο Facebook τη στιγμή που το τεράστιο ερπετό καταβροχθίζει το πόσουμ κάνοντας λόγο για «εκπληκτικό»στιγμιότυπο.

 

Το οπόσουμ ή πόσουμ είναι μικρό θηλαστικό που ανήκει στην τάξη Διδελφόμορφα (Didelphimorphia). Είναι μαρσιποφόρο και γι' αυτό συγγενεύει με τα κανγκουρό και τα κοάλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ