Τα άστρα από 12 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου

Η εσωτερική σου παρόρμηση εκφράζεται έντονα απέναντι σε ότι μπορεί να νοιώθεις πως σε καταπιέζει ή να μην σου επιτρέπει να εκφραστείς έτσι όπως θα το ήθελες!

Η ανάγκη της αποδέσμευσης χτυπά όλα τα εσωτερικά σου καμπανάκια, προτρέποντας σε να κάνεις την κίνηση που θα βγάλει έξω από ότι σε ζορίζει, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος και τις συνέπειες.

Τις ημέρες αυτές είναι εύκολο να ανατραπούν τα σχέδια σου, ακόμα και τα προγραμματισμένα, και χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου την ευελιξία, για να μπορέσεις να διαχειριστείς το όποιο ζήτημα μπορεί να σε δυσκολεύει.

Οι αποστάσεις σε κάθε περίπτωση θα παίξουν έναν ευεργετικό ρόλο, αν νοιώσεις πως οι εξελίξεις σε παρασύρουν σε μια κατεύθυνση που δεν σου αρέσει.

Αν μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο στο τριήμερο αυτό θα ήταν: Όχι βιασύνη, και όχι βιαστικές κινήσεις ή αποφάσεις, γιατί παραμονεύουν πολλές παγίδες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τις μετακινήσεις, γιατί κάτω από την επίδραση των όψεων αυτών υπάρχει και ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου, αλλά και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία και επαγρύπνηση, απέναντι σε ότι μπορεί να κλονίζει τις ισορροπίες σας, όπως γράφει το myastro.gr.

Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα μπορεί να εξελιχθούν με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχατε προγραμματίσει. Δώστε χρόνο σε πρόσωπο ή κατάσταση που λειτουργεί ανατρεπτικά για τα σχέδια σας και κυρίως μην δυναμιτίζετε καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ