"Κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα...": Την δραματική εξέλιξη του Mega σχολιάζει συγκινημένη η ωραία Ντορέττα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστική χαρακτήρισε την απόφαση των μετόχων, να μην προχωρήσουν στην αίτηση αδειοδότησης, η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Μέσα από την ζωντανή καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ΕΔΩ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να αναφερθεί στις... τελευταίες ώρες του Μεγάλου Καναλιού με το οποίο είχε συνεργαστεί σε αρκετά πρότζεκτ με τελευταίο τα πρωινά "Καλημερούδια".

"Ενημερωθήκαμε χθες, όπως και όλοι, ότι το Mega δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται, παρόλο που έχουμε άλλα έξι λεπτά, μπορεί να γίνει κάτι, ένα θαύμα και να κατατεθούν τα χαρτιά που χρειάζονται στο ΕΣΡ για να διεκδικήσει μία από τις εφτά άδειες και το Μεγάλο Κανάλι. Διαβάσαμε χθες ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και άρα βάσει νόμου τέλος Φεβρουαρίου θα αναγκαστεί να σταματήσει την εκπομπή του το κανάλι, γιατί αυτό πρέπει να κάνει όποιος δεν διεκδικήσει μία από τις άδειες. Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το θέμα αυτό. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Σε όλους τους τομείς, στη μυθοπλασία, στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, σε οτιδήποτε. Νομίζω ότι η απόφαση των μετόχων να μην προχωρήσουν στην αδειοδότηση του καναλιού είναι αν μη τι άλλο σοκαριστική" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Ξέρουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Mega, αυτά τα δύο χρόνια που υπολειτουργεί, βρίσκονται εκεί και το στηρίζουν χωρίς να πληρώνονται. Για να μην μιλήσω για όλους εμάς, τους εξωτερικούς συνεργάτες του καναλιού με τιμολόγια που φυσικά ουδέποτε πληρώθηκαν. Υπάρχουν άλλα τέσσερα λεπτά, είναι 14:56. Υπάρχουν άλλα τέσσερα λεπτά μέχρι τις 15:00 που λήγει η προθεσμία, λέω τώρα εγώ, ως θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Κρίμα, πολύ μεγάλο κρίμα για ένα τόσο μεγάλο κανάλι και για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι το στήριξαν, δούλεψαν και ακόμα είναι εκεί και το παλεύουν μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Κρίμα…¨, κατέληξε η ωραία Ντορέττα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ