Αφεντικό e-Shop ταξίδεψε 850 χλμ για να δείρει άγρια δυσαρεστημένη πελάτισσα! "Θα ξανά φας ξύλο"

Πολύ βαριά πήρε την κακή κριτική που έκανε μία δυσαρεστημένη πελάτισσα ένας επιχειρηματίας στην Κίνα καθώς ταξίδεψε περισσότερα από 850 χιλιόμετρα για να της επιτεθεί.

Το θύμα της επίθεσης είχε παραγγείλει ρούχα από το διαδίκτυο, αλλά διαμαρτυρήθηκε όταν το ηλεκτρονικό κατάστημα καθυστέρησε να της τα αποστείλει. Η κακή κριτική της δυσαρεστημένης πελάτισσας εξόργισε τον ιδιοκτήτη ο οποίος απείλησε να την σκοτώσει και να την «καταστρέψει».

Το περιστατικό πάντως έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου επειδή η στιγμή της επίθεσης είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η γυναίκα να περιμένει να παραλάβει την παραγγελία της, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και τη χτυπάει ρίχνοντάς την στο έδαφος, αναφέρει η Daily Mail. 


Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου την περιέθαλψαν για διάσειση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενώ νοσηλευόταν έλαβε ένα μήνυμα από τον εξαγριωμένο ιδιοκτήτη που της έλεγε ότι ταξίδευε όλο το βράδυ για να της δώσει ένα μάθημα και την προειδοποιούσε ότι μπορεί να της επιτεθεί ξανά.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και κρατήθηκε για 10 μέρες, ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών διέγραψε το κατάστημά του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ