Κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από την Ευρώπη και το μπασκετικό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Superfoods αποκλειστικά στην Cosmote Tv

Πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα και ταινίες α προβολής στα κανάλια της Cosmote Tv

Ποικιλία σε αθλητικές και κινηματογραφικές μεταδόσεις περιέχει και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Στα ποδοσφαιρικά, πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT από αναμετρήσεις στην  Bundesliga, στο πλαίσιο της οποίας την Παρασκευή 12/1, συναντιούνται η Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου (21.30, COSMOTE SPORT 1HD). Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι από τον Σεπτέμβριο και βρίσκονται μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τις τρεις θέσεις της γερμανικής λίγκας που οδηγούν στο UEFA Champions League. Το Σάββατο 13/1, στις 19.30, η Λειψία υποδέχεται τη Σάλκε (COSMOTE SPORT 3HD). Μεταξύ τους υπάρχουν μόνο δυο βαθμοί διαφοράς. 

Την ίδια ημέρα (12/1), μεταφερόμαστε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, για το Μπράγκα –Μπενφίκα (22.30, COSMOTE SPORT 5HD). Οι “αετοί” έ'χουν μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου και πλέον, τρέχουν για να προλάβουν. Η Μπράγκα διεκδικεί την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, η οποία δίνει εισιτήριο για το UEFA Champions League. 

Την Κυριακή 14/1, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα επισκέπτεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League το “Άνφιλντ” για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ (18.00, COSMOTE SPORT 1HD). Την ίδια ημέρα στις 21.45, μεταφερόμαστε στην ισπανική λίγκα μέσω του COSMOTE SPORT 2HD, για το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα. 

Μεταξύ των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων αυτής της εβδομάδας, ξεχωρίζουν οι ζωντανές και αποκλειστικές  μεταδόσεις για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι συνδρομητές, θα μάθουν πρώτοι τις ομάδες που θα προχωρήσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς στο τριήμερο 9/1 - 11/1 θα διεξαχθούν τα ματς για τη 2η αγωνιστική της τρίτης φάσης. Έτσι, στο πρόγραμμα βρίσκουμε το ΑΕΚ-Παναιτωλικός (Τρίτη 9/1, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD), το Ολυμπιακός-Πλατανιάς (Τετάρτη 10/1, 15.00, COSMOTE SPORT 1HD) και το Παναθηναϊκός-Λαμία (Τετάρτη 10/1, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο μπάσκετ, εκτός από το συναρπαστικό θέαμα του ΝΒΑ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τριπλό θέαμα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς με τους αγώνες Μπακς-Ουόριορς (Σάββατο 13/1, 03.00), Μπακς – Χιτ (Κυριακή 14/1,  20.00), Μπακς – Ουίζαρντς (Δευτέρα 15/1, 21.00) (COSMOTE SPORT 4HD), θα παρακολουθήσουμε δύο ματς του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Οι Dayton Flyers του Κώστα Αντετοκούνμπο, υποδέχονται το Pittsburg την Πέμπτη 11/1, (02.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ το Σάββατο 13/1 επισκέπτονται το VCU (02.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Στη δική μας Stoiximan.gr Basket League ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Superfoods (Κυριακή 14/1, 16.30, COSMOTE SPORT 4HD) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ημέρα στις 19.00 ο Ολυμπιακός συναντιέται με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (COSMOTE SPORT 6HD). Μεταξύ των αναμετρήσεων σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανήκει ο αγώνας Ίνστανμπουλ BBSK-Φενέρμπαχτσε, για την 15η αγωνιστική της TBF Basketball Super League (Σάββατο 13/1, 19.15, COSMOTE SPORT 7HD).  

Στο βόλεϊ, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “18” του CEV Challenge Cup, επί ισπανικού εδάφους. Η ομάδα του Mπράνκο Κοβάτσεβιτς επικράτησε της Λογρόνιο, με 3-2 σετ, στις 12/12, οπότε διεξήχθη το πρώτο ματς της φάσης των “32” και πλέον καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά στην έδρα της. Οι νταμπλούχες Ελλάδος θα υποδεχθούν την εκπρόσωπο της Βορείου Ισπανίας, την Τρίτη 9/1, στις 19.00 (COSMOTE SPORT 6HD) και θα μάθουμε αν οι “ερυθρόλευκες” -που πέρυσι έφτασαν έως το τέλος της διαδρομής- θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή. 

Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, παρακολουθούμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τη νέα, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σειρά του Λούις Σι Κέι, Better Things με 2 επεισόδια back2back. Η σειρά μας συστήνει την Σαμ (Πάμελα Άντλον), η οποία αντιμετωπίζει καθημερινά την πρόκληση της εξισορρόπησης μιας καριέρας στο Χόλιγουντ και της ανατροφής των τριών της παιδιών (Κυριακή 14/1, 22.00).  Επίσης, το Σάββατο 13/1, δεν χάνουμε σε Α΄ τηλεοπτική προβολή, τον 2ο κύκλο της περιπετειώδους σειράς Taken λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της (Σάββατο 13/1, 22.00), αλλά και την πρεμιέρα της σειράς Cardinal, που επιστρέφει με 2η σεζόν, την Κυριακή 14/1, στις 23.00.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή η υποψήφια στις Κάννες δραματική ταινία Γλυκό Φασόλι (Sweet Bean) της Naomi Kawase (Πέμπτη 11/1, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το συναρπαστικό Μαχητές των Δρόμων 8 (The Fate of the Furious), 8ο μέρος της blockbuster σειράς ταινιών της Universal, The Fast & the Furious, με την προσθήκη της “θανάσιμης” Σαρλίζ Θερόν, την Κυριακή 14/1 στις 21.00 (ζώνη blockbuster). Στο κανάλι, δεν χάνουμε ακόμα σε Α’ τηλεοπτική προβολή την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα δραμεντί Κυνηγώντας Το Όνειρο (One Chance) με τους Τζέιμς Κόρντεν, Αλεξάντρα Ρόουτς και Τζούλι Γουόλτερς (Παρασκευή 12/1, 21.00), αλλά και το υποψήφιο για 3 OSCAR® animation της Disney, Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος (Σάββατο 13/1, 21.00. ζώνη Family). Στη ζώνη Action του καναλιού, ξεχωρίζει η μεγάλη επιτυχία του Κουέντιν Ταρανρτίνο, Kill Bill: Vol. 1, με την Ούμα Θέρμαν (Δευτέρα 15/1, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, δεν χάνουμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τη βιογραφική ταινία Queen of Katwe με τη Λουπίτα Νιόνγκο, η οποία ακολουθεί το μονοπάτι ενός κοριτσιού, μέχρι να γίνει πρωταθλήτρια στο σκάκι (Τετάρτη 10/1, 22.00, ζώνη Ladies First). Την Πέμπτη 11/1, ξεχωρίζει η κομεντί Don’t Think Twice (22.00, ζώνη Comedy), ενώ την Παρασκευή 12/1, το γουέστερν Η Μονομαχία με τους Γούντι Χάρλεσον και Λίαμ Χέμσγουορθ (22.00), σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Οι φαν των ταινιών τρόμου, θα έχουν στη διάθεσή  τους, την βασισμένη στην ιστορία του Ε.Α. Πόε ταινία,  Το Άσυλο Του Τρόμου (Stonehearst Asylum) με την Κείτ Μπέκινσεϊλ (Σάββατο 13/1, 22.00), αλλά και την πρεμιέρα της ταινίας Intruders (Δευτέρα 15/1, 22.00).  Επίσης, στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη συνέχεια του αφιερώματος στην επιτυχημένη σειρά ταινιών της Disney Οι Πειρατές της Καραϊβικής, με την ταινία  Οι Πειρατές της Καραϊβικής: το Σεντούκι του Νεκρού (Τρίτη 9/1, 22.00).
Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 15/1 το αφιέρωμα στην Ρίκα Διαλυνά, με την κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη, Λαός και Κολωνάκι (22.00).

Ανάμεσα στις ταινίες του Village Cinema HD, ξεχωρίζουν σε Α’ προβολή το αστυνομικό δράμα Το Χάρισμα (Solace)  με τους Άντονι Χόπκινς και Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (Παρασκευή 12/1, 21.00), αλλά και το θρίλερ Ο Παρτιζάνος, με την Βενσάν Κασέλ (Δευτέρα 15/1, 21.00).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα έχουμε στη διάθεσή μας, από την Τρίτη 9/1, το θρίλερ Το Αυτό (ΙΤ),   κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, που έσπασε τα ταμεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ