Με ρακή , selfie και χαμόγελα γιόρτασε την "επέτειο" του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πιερία που τον υποδέχθηκε θερμά (ΦΩΤΟ)

Χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα «συμβολική και σημαδιακή» καθώς κλείνουν δύο χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία της Ν.Δ.

Στην Πιερρία βρέθηκε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιφέρεια. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χρειάστηκε να παρεκκλίνει από το καθορισμένο πρόγραμμά του, καθώς αποφασίστηκε με το επιτελείο του να μεταβεί οδικώς στον νομό Πιερίας, λόγω της πρωινής ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με την ακύρωση της πτήσης στην οποία μετέβαινε. Ετσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία από τον τρίτο προγραμματισμένο σταθμό του, την Κατερίνη.

Οι πολίτες, μάλιστα, του επεφύλαξαν ακόμη πιο θερμή υποδοχή, αφού τον ευχαρίστησαν που δεν ματαίωσε την περιοδεία του, ενώ ένας κύριος που τον πλησίασε, του είπε: «Είσαι παντός καιρού».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περπάτησε τον κεντρικό πεζόδρομο ενώ όλοι οι καταστηματάρχες θέλησαν να τον υποδεχτούν στα μαγαζιά τους. Άλλωστε ο στόχος που είχε τεθεί εξ αρχής από την Πειραιώς ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος να συναντήσει τους πολίτες στην εργασία τους και να συζητήσουν για το πρόγραμμά του, καθώς επιθυμεί ο ίδιος να αφουγκραστεί τη γνώμη τους.

Φυσικά, ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το μαγαζί των Κρητικών στην καρδιά της Κατερίνης, oνόματι «Σφακιά», που όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να τους χαλάσει χατίρι και μπήκε για μια τσικουδιά. Από το κέρασμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο έτερος... Κρητικός και επιφορτισμένος με τις περιοδείες ανά την Ελλάδα, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι Κρητικοί της... Κατερίνης!

Ο αρχηγός της ΝΔ, συνέπεσε και με την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το μάθημά τους στο σχολείο, έτσι μόλις έμαθαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την πόλη τους, έσπευσαν προκειμένου να έχουν ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί του.

Σέλφι και χαμόγελα για τα παιδιά!

Ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Βροντού, όπου μόλις αφίχθη ο πρόεδρος της ΝΔ, δέχτηκε μια εικόνα ως δώρο. Στη συνέχεια έχει σειρά η Καρίτσα, ενώ ακολουθεί το Λιτόχωρο - Δίον και για το τέλος της πρώτης ημέρας η Λεπτοκαρυά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ακριβώς σαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει δύο χρόνια στο τιμόνι της ΝΔ ενώ επέλεξε σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη περιοδεία όπως ακριβώς είχε κάνει και τότε σαν υποψήφιος πρόεδρος. Τότε που οι ψηφοφόροι της ΝΔ του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους προκειμένου να τα «αλλάξει όλα»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ