Μπράβο Κάνιε Γουέστ- Τραγούδησε στο τηλέφωνο σε νεαρή θαυμάστρια του λίγο πριν αυτή χάσει τη μάχη με τον καρκίνο!

Την έκανε ευτυχισμένη τις τελευταίες της στιγμές

Μια μεγάλη επιθυμία μιας νεαρής θαυμάστριας του Κάνιε Γουέστ, η οποία έπασχε από καρκίνο έγινε πραγματικότητα λίγο πριν χάσει τη μάχη με την ασθένεια, χάρη σε μια πολύ συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς του γνωστού ράπερ.

Ο τραγουδιστής κάλεσε στο τηλέφωνο  τη νεαρή θαυμάστριά του, για να της τραγουδήσει, όταν έμαθε ότι αυτό ήταν μια μεγάλη της επιθυμία. Την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν την γνωστοποίησε ο ίδος, αλλά μια χρήστης του διαδικτύου με το όνομα Debbie, η οποία λέει ότι ζει στην ίδια πόλη με το κορίτσι που πέθανε.

"Ένα κορίτσι από την πόλη μου είχε καρκίνο και ο Kaye την κάλεσε πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να ραπάρει για εκείνη" ανέφερε  η χρήστης του twitter,  Debbie. "Ενδεχομένως  η Kim να ήταν παρούσα επίσης. Δεν το επικοινώνησαν καν στα social media ή πουθενά. Το κορίτσι πέθανε χτες. Τον σέβομαι τόσο γι' αυτό. Την έκανε ευτυχισμένη στις τελευταίες της στιγμές" συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το W Magazine, ο γνωστός ράπερ φέρεται να επικοινώνησε με το κορίτσι μέσω Face Time, όταν έμαθε για την επιθυμία της κοπέλας μέσα από την οικογένειά της . Ο Γουέστ είπε το αγαπημένο τραγούδι της το «I Love Kanye» και λίγο αργότερα δυστυχώς η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. 

 

Αν και ούτε η οικογένεια της κοπέλας ούτε ο West επιβεβαιώνουν την είδηση, η Κιμ Καρντάσιαν απάντησε μέσω twitter στην Debbie: «Προσευχόμαστε για την οικογένειά της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ