Xρυσές Σφαίρες: Το Χόλιγουντ πένθησε χθες στο κόκκινο χαλί - Όλες οι σταρς στα μαύρα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης

Το μαύρο επιλέχθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο κόκκινο χαλί αντί για τις φανταχτερές δημιουργίες των οίκων μόδας, οι περισσότερες ηθοποιοί και δημιουργοί έδειξαν από νωρίς τον τόνο  που θα κυριαρχούσε στη χθεσινή 75η τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών.  

Με το μαύρο να κυριαρχεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος γυναικών, πολλά από τα οποία αποκαλύφθηκε πως βρίσκονται μέσα στην ίδια τη βιομηχανία του θεάματος.  

Σχεδόν όλοι στην τελετή φόρεσαν μαύρα, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της οργάνωσης Time's Up, την οποία ίδρυσαν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, από τη Νάταλι Πόρτμαν μέχρι τη Τζέσικα Τσαστέιν, για να χρηματοδοτηθεί η υπεράσπιση των θυμάτων σεξουαλικής βίας στους χώρους εργασίας, σύμφωνα με την Daily Mail.  

Catherine Zeta Jones

Το Χόλιγουντ εμφανίστηκε ενωμένο στην τελετή να απευθύνει έκκληση ώστε να αλλάξει η σεξιστική κουλτούρα στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο και να ενταθεί ο αγώνας εναντίον της σεξουαλικής βίας. 

Kerry Washington

Jessica Biel

Kate Hudson

Emilia Clarke

Η Sharon Stone με τον γιό της Roan Bronstein

Reese Witherspoon

Naomi Campbell

Salma Hayek

Penelope Cruz

Diane Kruger

Kendall Jenner

Heidi Klum

Angelina Joli

Michelle Pfeiffer 

Mariah Carey

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη Daily Mail.  

Διαβάστε επίσης:

Πως και γιατί έλαμψε με το καλύτερο ίσως φουστάνι της βραδιάς η Αντζελίνα Τζολί στις Χρυσές σφαίρες - Ποιος την συνόδευε (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ