Τι αλλάζει τη νέα χρονιά στο τηλεοπτικό τοπίο; Ποια εκπομπή αναμένεται να κοπεί

Το 2018 φέρνει αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο και απομακρύνει από τους τηλεοπτικούς δέκτες γνωστό παρουσιαστή με εκπομπή στη βραδινή ζώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλους στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο ΑΝΤ1 κόβει την εκπομπή Late Night με το Γιώργο Λιάγκα.

«Πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του ΑΝΤ1 και σε ένα κομμάτι με αυτό έχει να κάνει το κόψιμο της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα, διότι από το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και το βλέπουμε με την απόφαση αυτή» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν είναι τόσο τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επέλυε» πρόσθεσε.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου υπενθύμισε τις κόντρες του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θέμα που είχε προκύψει με τη Χριστίνα Κολέτσα αλλά και το θέμα με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάποια μετακίνηση του Γιώργου Λιάγκα σε άλλη πόστο. Εκτός από το Late Night δεν θα βγει στον αέρα ούτε το 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ