Το υπερτριχωτό κορίτσι που το κορόιδευαν μαϊμού ερωτεύτηκε παντρεύτηκε και ξυρίστηκε (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

 Μια όμορφη ιστορία  που μοιάζει με παραμύθι

Συνήθως τα παραμύθια έχουν ένα "ηθικό δίδαγμα". Το "δίδαγμα" ή αν θέλετε το "επιμύθιο" στην περίπτωση της 17χρονης Supatra Susuphan, είναι ότι η δύναμη του έρωτα μπορεί να κάνει θαύματα και ότι όλοι μα όλοι, μπορούν να κερδίσουν την ευτυχία ανεξάρτητα από το πως τους βλέπουν οι άλλοι, αν εκείνοι βλέπουν τον εαυτό τους σωστά. Δηλαδή με τα καλά του στοιχεία που φροντίζουν να καλλιεργούν και με τα άσχημα που φροντίζουν να βελτιώνουν.

Η ιστορία της Supatra από την Μπαγκόγκ, μοιάζει με παραμύθι . Θυμίζει την ιστορία του παραμυθιού "Η πεντάμορφη και το τέρας" μόνο που στην περίπτωση της για τους άλλους αυτή ήταν το "τέρας" και στο παραμύθι το τέρας δεν μεταμορφώνεται στο τέλος με την αγάπη της πεντάμορφης ενώ η Supatra, μεταμορφώθηκε.



 

Το 17χρονο κορίτσι γεννήθηκε με το σύνδρομο Ambras ή όπως είναι αλλιώς γνωστό Werewolf Syndrome. Εξαιτίας αυτής της σπάνιας ασθένειας που προκλήθηκε από  από μια χρωμοσωμική μετάλλαξη, που συναντάνται σε λιγότερους από 50 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η Supatra, είχε τρίχες σε όλο της το σώμα και στο πρόσωπο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όλοι να την κοροϊδεύουν και να τη φωνάζουν "κορίτσι μαϊμού" ή "κορίτσι λύκο". 

Barcroft Media

Το 2010 η Supatra, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως "το πιο τριχωτό κορίτσι" στον κόσμο. Το να μεγαλώνει με αυτή την ασθένεια δεν ήταν εύκολο, αλλά εκείνη το αντιμετώπισε γενναία.

Barcroft Media

Παλαιότερα  προσπάθησε να απαλλαγεί από τις τρίχες της με διάφορες θεραπείες lazer, όπως αναφέρει  το India.com αλλά μάταια. Οι τρίχες λίγο μετά τη θεραπεία φύτρωναν ξανά. 

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα η Supatra, είναι παντρεμένη, και ζει με τον άντρα που αγαπάει. Όταν γνώρισε τον "έρωτα της ζωής της" όπως αποκαλεί η ίδια τον σύζυγο της, ξυρίστηκε. και έδειξε στον κόσμο το πρόσωπο της χωρίς τρίχες.

Σήμερα είναι ευτυχισμένη και ανεβάζει συνεχώς στα Social Μedia, φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Οι τρίχες ξαναβγαίνουν, αλλά εκείνη δεν τη νοιάζει πια. Το αντιμετωπίζει και ελπίζει μια μέρα να απαλλαγεί τελείως. Της το ευχόμαστε!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ