Βίντεο: Εκκενώθηκε τηλεοπτικός σταθμός εξαιτίας συναγερμού για πυρκαγιά -Ο Τομ Μπρέιντι διακόπτει το πρόγραμμα

Σάστισαν οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του ITV, όταν ο παρουσιαστής Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε ότι υποχρεώνεται να διακόψει εξαιτίας συναγερμού για πυρκαγιά, αφού κρίθηκε υποχρεωτική η εκκένωση του σταθμού για λόγους ασφαλείας.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του, ο Βρετανός δημοσιογράφος είπε «ΟΚ, όπως μπορείτε να καταλάβετε έχουμε έναν συναγερμό για πυρκαγιά. Ενδεχομένως να το καταλάβατε πριν ακόμη δούμε το προηγούμενο θέμα, αλλά συνεχίζεται και δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι τι να κάνουμε. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό, αλλά φοβάμαι πως πρέπει να εκκενώσουμε το κτήριο».

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων συμπλήρωσε: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και δυστυχώς συνέβη απόψε. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, επομένως απολογούμαι. Θα επιστρέψουμε με το υπόλοιπο πρόγραμμα, το συντομότερο δυνατόν, αλλά για τώρα… καληνύχτα», αναφέρει η Daily Mail.

Στη συνέχεια το δελτίο ειδήσεων διακόπηκε, για να ακολουθήσει μία κάρτα στους τηλεοπτικούς δέκτες, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εκκένωση του σταθμού.
Τελικά, όπως αποδείχθηκε αργότερα, επρόκειτο για εσφαλμένο συναγερμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ