Καρφιών συνέχεια ανάμεσα σε Πολάκη και Αμβρόσιο! "Άνθρωπε του υποκόσμου - Είσαι φασισταριό"

Συνέχεια στην κόντρα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη δίνει σήμερα ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

"Το στόμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας είναι οχετός" αναφέρει μέσα σε όλα ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και τον κατηγορεί ότι τέτοια φρασεολογία όπως την δική του την χρησιμοποιούν άνθρωποι του υποκόσμου.

"Ο εξοχώτατος και πολύ μάγκας Υπουργός ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Πολάκης άνοιξε το στόμα του και -αναφερόμενος στο ταπεινό πρόσωπό μας- απέδειξε, ότι το στόμα του δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μόνον ένας σχέτος οχετός", επισημαίνει ο Μητροπολίτης.

Στο ίδιο κείμενο χαρακτηρίζει "τιμή" ότι υπηρέτησε την ένδοξο Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή και ότι "επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή προσθέτοντας" προσθέτοντας ότι υπήρξε υμνητής του Αλέξη Τσίπρα όταν υποσχόταν ότι θα σκίσει τα Μνημόνια ενώ τώρα πια γράφει "Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα! Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και  τον Διάβολο".

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε με στον Μητροπολίτη με μία μαντινάδα, λέγοντας του πως "όταν γεράσει ο άνθρωπος κι όντε αδυνατίσει, ουτε και να σκεφτεί μπορει, μουδέ και να μιλήσει" και τον συμβουλεύει ως «αμαρτωλός» ότι «αν έχει πραγματικά αγιωσυνη ας προσεύχεται για εμάς τους πριν την κόλαση και ας μην βρίζει ως υπόκοσμος".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ