Ταινίες εβδομάδας: Από τον Μικρόκοσμο του αγαπημένου Ματ Ντέιμον μέχρι το Παιχνίδι της Μόλλυ με την εκθαμβωτική Τσαστέιν... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από σήμερα, στις σκοτεινές αίθουσες.

Molly’s Game

Δικαστικό δράμα με την Τζέσικα Τσαστέιν. Η πραγματική ιστορία της Μόλι Μπλουμ, η οποία από εξαιρετική σκιέρ Ολυμπιακής κλάσεως έφτασε να διοργανώνει παράνομα παιχνίδια τζόγου, έγινε η «πριγκίπισσα του πόκερ» αλλά και ένας περιζήτητος στόχος του FBI.

Μικρόκοσμος

 

Δραμεντί επιστημονικής φαντασίας του Αλεξάντερ Πέιν με τον Ματ Ντέιμον. Η συρρίκνωση των ανθρώπων σε ύψος 10 και κάτι εκατοστών είναι η λύση των επιστημόνων απέναντι στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού. Ο Πολ και η γυναίκα του, δύο απλοί και καθημερινοί άνθρωποι από την Όμαχα, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την αγχωμένη τους ζωή, να συρρικνωθούν, και να ζήσουν στο νέο και πολλά υποσχόμενο κόσμο-μινιατούρα. Η επιλογή τους όμως τους οδηγεί σε απρόσμενες περιπέτειες...

Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί

Ταινία τρόμου με τη Λιν Σέι. Η βετεράνος παραψυχολόγος Ελίζ Ράινερ έρχεται αντιμέτωπη με το πιο τρομακτικό κυνήγι φαντασμάτων της καριέρας της, το οποίο όμως εξελίσσεται και στο πιο προσωπικό, καθώς η πηγή όλων των κακών φαίνεται πως προέρχεται από το πατρικό της σπίτι.

Για τρίτη εβδομάδα συνεχίζει το όμορφο ταξίδι της και η γλυκόπικρη ελληνική ταινία του Ανδρέα Μορφονιού, Τζαμάικα, με τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Ο Άκης οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του και την απαιτητική γυναίκα του. O Τίμος είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ