Γκέι ζευγάρι ανδρών φιλιόταν συνεχώς μέσα στο ταξί της Uber & ο οδηγός τους κατέβασε κάτω

Ο 28χρονος Randall Magill και ο Jose Chavez, 26 ετών, δήλωσαν ότι κατευθύνονταν στο σπίτι τους μετά από ένα πάρτι στο Χιούστον την περασμένη εβδομάδα.  

«Δεν έκανα τίποτα που δεν θα είχα κάνει δημόσια. Δεν αισθάνομαι ντροπή για τον εαυτό μου ή τον σύντροφό μου μου με κανένα τρόπο», δήλωσε ο Magill σε τηλεοπτικό σταθμό.  

Ο οδηγός - ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί - ζήτησε από τους άνδρες να σταματήσουν να φιλιούνται και όταν εκείνοι αντέδρασαν τότε τους απάντησε πως το ίδιο είχε κάνει και με στρέιτ ζευγάρι.    Ωστόσο οι δύο άντρες επιμένουν πως η πράξη ήταν ομοφοβική και ζητούν την τιμωρία του οδηγού από την εταιρία.  

Οι άνδρες κάλεσαν έναν άλλο οδηγό Uber να τους πάει σπίτι αλλά λένε πως δεν θα χρησιμοποιήσουν ξανά την υπηρεσία, αναφέρει το elnuevodiario.com.

Μια εκπρόσωπος της Uber δήλωσε ότι η εταιρεία, η οποία έχει μια σαφή πολιτική εναντίον των διακρίσεων, ερεύνησε το περιστατικό και  πρόσθεσε πως μόλις έχει όλα τα στοιχεία θα προχωρήσει στις ανάλογες δράσεις.  

Το 2016, η εταιρεία απέλυσε έναν αυστραλό οδηγό ο οποίος κατεγράφη σε βίντεο να χρησιμοποιεί ομοφοβικές και απειλητικές εκφράσεις εναντίον γκέι ζευγαριού που είχε στο όχημά του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ