Ελβετός εστιάτορας εκτόξευσε σουβλάκι στο διάστημα -Προσγειώθηκε σε παγωμένο δέντρο - Δεν είναι φάρσα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαστημική περιπέτεια ενός.... κεμπάπ

Λέτε οι πρωταγωνιστές του επόμενου "Star Wars", να είναι... σουβλάκια; Όχι δεν σας κάνουμε φάρσα. Ο Pascal Leuthold, ένας Ελβετός επιχειρηματίας βρήκε έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσει το εστιατόριο του. 

Έχουμε ακούσει για πολλών ειδών αποστολές στο διάστημα αλλά για αποστολή κεμπάπ , όχι. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε ο Ελβετός εστιάτορας και αποφάσισε να στείλει ένα κεμπάπ, να "δει".... τι γίνεται στον Άρη...

 Ο Leuthod, έδεσε το κεμπάπ σε ένα αερόστατο έβαλε μια κάμερα και το είδε να... απογειώνεται και να φτάνει τα 124 χιλιάδες πόδια, δηλαδή 37,795 μέτρα πάνω από τη γη φτάνοντας μέχρι τη στρατόσφαιρα.

Στη συνέχεια, μετά από δύο ολόκληρες ώρες "διαστημικής πορείας" και περιπέτειαςάρχισε η πτώση του πρώτου κεμπάπ "αστροναύτη",  προτού προσγειωθεί πάνω σε ένα δέντρο παγωμένο από τις θερμοκρασίες που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με τη mirror, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το κεμπάπ να αιωρείται στο διάστημα, στη διάρκεια του επικού του ταξιδιού και στη συνέχεια να επιστρέφει στη γη.Το νέο εστιατόριο είναι ένα από αυτά της αλυσίδας AYVERDI’S takeaway 

«Είμαστε πολύ περήφανοι που το καταφέραμε. Πήρε 3 μήνες να το προγραμματίσουμε και στη συνέχεια να το βιντεοσκοπήσουμε. Είναι πολύ κουλ που στείλαμε το πρώτο κεμπάπ στο διάστημα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ