Ιταλία: Τραγικό τροχαίο με 6 νεκρούς ύστερα από έκρηξη βυτιοφόρου (ΦΩΤΟ)

Δύο παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς

Έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε  τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στον αυτοκινητόδρομο Α 21 της βόρειας Ιταλίας, κοντά στην πόλη Μπρέσια. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ένα άλλο φορτηγό και ένα αυτοκίνητο ΙΧ.

Από την σύγκρουση προήλθε έκρηξη και ξέσπασε πυρκαγιά που επεκτάθηκε και σε άλλα οχήματα. Σύμφωνα με τη Rebubblica, μια ολόκληρη οικογένεια 5 ατόμων  που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα. Νεκρός είναι επίσης και ο οδηγός του φορτηγού. Συνολικά τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος είναι έξι.

Το έργο των διασωστών ήταν πολύ δύσκολο λόγω του πυκνού, μαύρου καπνού της πυρκαγιάς, και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, στον αυτοκινητόδρομο, ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί.

Το δυστύχημα προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα μεταξύ των κόμβων Brescia sud και Brescia centro στο τμήμα του δήμου Montirone. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τροχαίας, στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα. Η καραμπόλα μεταξύ των τριών οχημάτων προκλήθηκε όταν ένα φορτηγό φορτωμένο με άμμο, προσέκρουσε πάνω στο IX, αυτοκίνητο και εκείνο με τη σειρά του πάνω στο βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα. 

Στο ΙΧ,  μάρκας Kia επέβαινε μια οικογένεια 5 ατόμων, (τρεις ενήλικες δύο παιδιά0, από τους οποίους δεν επέζησε κανένας. Η αστυνομία του Μιλάνο έχει ειδοποιήσει τους συγγενείς για την αναγνώριση των θυμάτων.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου διασώθηκε καθώς κατάφερε να πηδήξει από την καμπίνα του φορτηγού λίγο πριν την έκρηξη. Νεκρός είναι ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε άμμο.

{}

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

{}

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ