Συγκινητική εξομολόγηση από την σύζυγο του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνα για την εγκυμοσύνη της: "Τόσες εβδομάδες σε κουβαλούσα μέσα μου -Τόσο εύθραυστος..."

Πανευτυχείς γονείς ενός υγιούς αγοριού είναι εδώ και ένα χρόνο ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγος του.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη αγαπημένη του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να κρατά σήμερα αγκαλιά το αγοράκι της.

Αφού δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το μαιευτήριο, εξομολογήθηκε το άγχος που πέρασε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όπου έκατσε στο κρεβάτι αρκετούς μήνες προκειμένου να πάνε όλα καλά.

"Τόσες εβδομάδες σε κουβαλούσα μέσα μου!! Τόσο  εύθραυστος!!! Σε ένα κρεβάτι τόσους μήνες!!! Σκέψεις!!!! Φόβος!!!! Άγχος!!! !Άξιζε ο,τι κι αν περασα!!! Εχει περασει ένας χρόνος που σε κράτησα στην αγκαλιά μου!!! Ήσουν τόσο μικρός!!! 2.400!!! Φοβόμουν να σε πιάσω μη μου σπάσεις!!! Τώρα πια ξέρω τι είναι ευτυχία! Την ζω μαζί σου καθημερινά! Χρόνια πολλά πολύτιμε μου!!! Να έχεις υγεία και ευλογία στην ζωη σου! Θα είμαι πάντα κοντά σου ουρανέ μου!!! Σ’ αγαπώ τοοοοσοοο πολυυυυ!!! @thanasis_viskadourakis Σε ευχαριστώ για ο,τι έχουμε! Σ’ αγαπώ!" έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ