BINTEO: Δείτε ένα εντυπωσιακό γιγάντιο γλυπτό από χιόνι για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου- Υπέροχο!

 Για να φτιαχτεί δούλεψαν 500 άνθρωποι και χρειάστηκαν 60.000 κυβικά μέτρα χιονιού! 

Μια μεγαλειώδης έκθεση γλυπτικής από χιόνι άνοιξε για το κοινό στην πόλη Harbin, στην επαρχία Heilongjiang της βορειοανατολικής Κίνας, με την κύρια έργα της να αναδεικνύουν τους Χειμερινούς  Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου που θα γίνουν το 2022.  

Το κύριο γλυπτό απεικονίζει μια νεαρή σκιέρ  να απλώνει τα χέρια της στην κορυφή ενός χιονισμένου βουνού. Πίσω της ξεδιπλώνονται δύο φτερά. Ένα ζευγάρι φτερά ξετυλίγεται στην πλάτη της. Το υπέροχο και συνάμα εντυπωσιακό γλυπτό συμβολίζει τις όμορφες προσδοκίες των ανθρώπων για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν από την Κίνα για πρώτη φορά

Το γλυπτό έχει μήκος 300 μέτρα και ύψος 35 μέτρα. Για να φτιαχτεί δούλεψαν 500 άνθρωποι  8 με 9 ώρες ημερησίως για πολλές μέρες και σε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν στους 20 βαθμούς κάτω από το 0. και χρειάστηκαν 60.000 κυβικά μέτρα χιονιού! 

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 20 Δεκεμβρίου και σε αυτήν υπάρχουν πάρα πολλά παγωμένα γλυπτά, που προσφέρουν μία γιορτινή και ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ