Κίνα: O Ντόναλντ Τραμπ έγινε...."χαριτωμένο" μπουλντόγκ για να τιμήσει τη "χρονιά του σκύλου" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το άγαλμα του Ντόναλντ Τραμπ- Μπουλντόγκ βρίσκεται έξω από ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα

Ένα γιγάντιο άγαλμα σκύλου ράτσας μπουλντόγκ,  που μοιάζει περίεργα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει τοποθετηθεί έξω από ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα, σηματοδοτώντας το επερχόμενο "Έτος του σκύλου" στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο.

Το ίδιο άγαλμα σε τεράστιες διαστάσεις (ύψος 22 ποδιών) είναι τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης Taiyuan, πρωτεύουσα της επαρχίας Shanxi στη βόρεια Κίνα. Το άγαλμα αναπαριστά  ένα λευκό μπουλντόγκ, καθισμένο στα πίσω πόδια του, αλλά η μουσούδα του έχει τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού προέδρου.

Επιπλέον, φέρει στην κορυφή του κεφαλιού μια χρυσή τούφα μαλλιών και ο δείκτης ενός από τα μπροστινά πόδια του δείχνει προς τον ουρανό, μια χαρακτηριστική χειρονομία του Τραμπ, ιδίως όταν εκφωνεί ομιλίες. Το ίδιο άγαλμα σε μικρότερες διαστάσεις έχει τοποθετηθεί έξω από το εμπορικό κέντρο που αναφέραμε πριν, το οποίο  πέρυσι  είχε φιλοξενήσει ένα άγαλμα κόκκορα που παρέπεμπε ευθέως στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ,



 

Ένας εκπρόσωπος του εμπορικού κέντρου δήλωσε στο ABC news ότι δεν είχαν πρόθεση φέτος το άγαλμα να μοιάζει στον Ντόναλντ Τραμπ.

Το εμπορικό κέντρο Fashion Walk, αναφέρει στα Social Media, ότι το άγαλμα του σκύλου λέγεται "Meng Chuang", Meng σημαίνει "χαριτωμένος" και η λέξη "Chaung", προφέρεται όπως η λέξη "Trump" χωρίς το "p". Ο κόσμος φωτογραφίζεται με το άγαλμα που φέρει τη μορφή του Αμερικάνου προέδρου, και αναρτά τις φωτογραφίες στα Social Media

Με βάση το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, η Χρονιά του Σκύλου, που διαδέχεται αυτήν του Κόκκορα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Ο Τραμπ έχει γεννηθεί το 1946 και κατά συνέπεια στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι σκύλος. Σκύλοι ήταν επίσης οι προκάτοχοι του, Τζορτζ Ου. Μπους και Μπιλ Κλίντον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ