28χρονη ηθοποιός μιλούσε στο κινητό & τώρα χαροπαλεύει μαζί με την αδελφή της - Σκοτώθηκαν οι γονείς της στο τροχαίο

Η οικογενειακή βόλτα της 28χρονης Jessica Falkolt κατέληξε σε τραγωδία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής Boxing Day που γιορτάζεται τόσο στην Αυστραλία, όσο και στην Μεγάλη Βρετανία, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Το φριχτό τροχαίο έγινε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως γράφει η Daily mail στην νέα νότια Ουαλία, όταν ένας 50χρονος οδηγός συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με το αυτοκίνητο της ηθοποιού επειδή μίλαγε στο κινητό.


Στο αυτοκίνητο της ηθοποιού επέβαιναν οι γονείς της Jessica Falkolt, ο 69χρονος Lars και η 60χρονη Vivian, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο. Στο όχημα επέβαινε και η αδελφή της ηθοποιού, η 21χρονη Annabelle η οποία νοσηλεύεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 28χρονη ηθοποιός, η έγινε γνωστή μέσα από την δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα home and away στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Για την ιστορία το έθιμο της boxing Day ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ