"Ήταν πολύ μεγάλο σοκ...": Ο Σταύρος Ζαλμάς γυρίζει 9 χρόνια πίσω, στη μέρα που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...

"Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό, το μυαλό τριγυρνάει συνέχεια εκεί..."

Στον θάνατο του αγαπημένου πρωταγωνιστή, με τον οποίον συνεργαζόταν εκείνη την περίοδο αναφέρθηκε μέσα σε όλα ο Σταύρος Ζαλμάς.

"Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη, γιατί εγώ εκείνη τη μέρα είχα ρεπό. Με το που ξύπνησα, άνοιξα την τηλεόραση για να δω τις ειδήσεις. Την ώρα που έφτιαχνα καφέ το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό σε έναν άνθρωπο που είστε τόσο κοντά, είναι σαν να έχει συμβεί μέσα στο σπίτι σου. Υπήρχε η αίσθηση της ανατριχίλας" τονίζει ο ηθοποιός στο περιοδικό Down Town.

"Το πιο σοκαριστικό συνέβη στη Ναταλία Δραγούμη, η οποία είχε γύρισμα. Την είχαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και περίμενε να της κάνουν νόημα για να ξεκινήσει. Περιμένοντας, άνοιξε το ραδιόφωνο και άκουσε την είδηση. Ξεκίνησε να περπατάει σοκαρισμένη προς το συνεργείο κι εκείνοι της έκαναν νόημα να περιμένει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έφτασε αλλόφρων και τους πληροφόρησε για τον τραγικό θάνατο του Νίκου" προσθέτει.

"Δεν ξανακάναμε γύρισμα για τέσσερις μήνες. Πηγαίναμε όμως κάθε μέρα και συζητούσαμε. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό, το μυαλό τριγυρνάει συνέχεια εκεί. Ύστερα από κάνα δίωρο, ξεκινούσαμε να κάνουμε μια σκηνή και μετά ο σκηνοθέτης ζητούσε να κάνουμε διάλειμμα. Δεν γινόταν. Ήμασταν όλοι σαν κούτσουρα" καταλήγει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ